NBA 2-4/11

Efter drygt nio spelade matcher är det endast ett lag som ännu inte förlorat. Milwaukee Bucks har fortfarande endast vinster inkasserade på sitt konto. I sin senaste match slog man det andra laget som toppar Eastern Conference tillsammans med Bucks, Toronto Raptors som nu har hunnit spela en match mer än Bucks. Golden State Warriors toppar serien i Western Conference med åtta vinster och en förlust.

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks

2:e november 00:05

Bucks ser att ut blir obesegrade när de går för sin åttonde vinst för säsongen. Framför allt efter 124-109 vinsten mot Raptors. Mycket beror på Ersan Ilyasova som gjorde 19 poäng senast som tog det stora ansvaret när deras storstjärna Giannis Antetokounmpo vilades i matchen. På tisdag möter man Boston Celtics som inför matchen har tagit tre raka segrar och smyger sig förbi Pistons i serien.

Det är två lag som båda har riktigt fin form inför mötet. Men med tanke på att Antetokounmpo återvänder och att man utan honom lyckades slå seriens näst bästa lag tämligen enklelt får Bucks ses som favoriter i matchen. Ett 2-vägsspel i matchen kan spelas med oddset 1.60 på Celtics och 2.35 på Bucks.

Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans

2:e november 02.35

Trail Blazers har nu tagit sig upp till en tredje plats i Western. Detta efter att man hittills har tagit fem segrar och två vinster. Senaste matchen var mot Houston Rockets så man vann med 84-104 på bortaplan. Man möter på tisdag Pelicans som efter en fin start på säsongen nu har halkat ner och lagt sig på en nionde plats i Western. Man har nu tre raka förluster, senast mot Golden State Warriors och matchen mot Trail Blazers kommer även den bli tuff.

Bethard sätter i oddsen i matchen till 1.57 för ett spel på hemmalaget och 2.50 gånger spelad insats för ett spel på Pelicans.

BETTA NU – KLICKA HÄR