NBA 5 – 7:e november

Då kan det konstateras att Milwaukee Bucks har åkt på sin första förlust för säsongen mot Boston Celtics. Detta innebär nu att samtliga lag har nu åtminstone förlorat en match och att tabellen i Eastern Conference nu jämnar ut sig. Raptors och Bucks ligger nu på vars sju vinster och vars en förlust medans Celtics tar ett steg närmare en ledning med sina sex vinster och två förluster. Ännu mer intressant blir det om man ser vilka lag de toppen ska möta i kommande matcher.

Indiana Pacers vs Boston Celtics

4:e november 00:00

Celtics stod för en imponerande insats när man lyckades slå obesegrade Bucks med 117-113. Nu väntar Pacers i nästa omgång och inget talar för att det kommer bli enkel match för Celtics. Pacers placerar sig precis bakom Celtics i tabellen och har efter åtta spelade omgångar 5 vinster. Man slog Knicks i förra omgången tämligen enkelt med slutresultatet 101-107 på bortaplan och matchen mot Celtics spelas dessutom hemma på Bankers Life Fieldhouse. Det som talar för Celtics är att Pacers ska möta Bulls kvällen innan och får mindre vila inför tungmötet.

Milwaukee Bucks vs Sacramento Kings

4:e november 21:30

Bucks drog det kortaste strået i fredagens match mot Celtics och inkasserade sin första förlust. Man skulle behövt en lättare match i nästa omgång men möter Sacramento Kings. Kings inledde säsongen svagt men har nu tagit fem vinster på fem matcher och verkar vara i strålande form. Det bör dock sägas att motståndet under dessa fem har legat i mitten eller i undre halvan av tabellen men man går in i matchen med självförtroende. Bucks behöver en vinst för att hålla sig kvar i toppen av Eastern då deras största konkurrenter, Toronto Raptors, möter Phoenix Suns som ligger längst ner i tabellen med endast en vinst på sju matcher. En given vinst för Raptors med andra ord. Bucks ses som favoriter i matchen men kommer behöva göra en gedigen insats för plocka poäng.

BETTA NU – KLICKA HÄR