NBA 8-10:e november

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets

8:e November 00:05

Grizzlies kommer från en svår bortamatch mot Golden State Warriors och söker revansch i nästa hemmamatch. Det kommer dock inte bli enkelt då deras gäster i nästa möte blir Denver Nuggets. Grizzlies har nu två raka förluster inför mötet mot Warriors.

Denver Nuggets ligger precis efter Warriors i tabellen med endast en förlust på tio matcher. Man har en vinstsvit på fem raka matcher och i riktigt fin form. Senast slog man Boston Celtics som i sin tur var det första laget att få Milwaukee Bucks att inkassera sin första förlust.

Bethard sätter oddsen i matchen till 2.40 gånger pengarna för en rak vinst på hemmalaget och 1.60 gånger pengarna på en vinst för Denver Nuggets.

Golden State Warriors vs Milwaukee Bucks

9:e November 04:30

Det vankas stormöte i NBA till helgen. Warriors har inlett säsongen som tåget och toppar tabellen i Western Conference. Senaste matchen mötte man Memphis Grizzlies och vann efter en stark insats på slutet. I starten såg det kämpigt ut för vinstmaskinen, mycket på grund av en viss Stephen Curry kämpade i början av matchen med att plocka poäng. Både Warriors och Curry kom igång på slutet och kunde ta en betryggande seger med 117–101.

Milwaukee har som var obesegrade fram till mötet mot Boston Celtics har sedan dess vunnit en match och förlorat en. Man hade svår bortamatch och förlorade borta mot Portland Trail Blazers, som i och för sig har en stark formkurva. Innan dess krossade man Sacramento Kings när man gjorde hela 144 poäng i en match.

Det kommer bli en riktigt bra match och vi kan förvänta oss två lag som med riktigt vass offensiv. Stephen Curry har alla chanser i världen att få MVP om man fortsätter på samma spår. Kanske är ett poängspel i matchen lägligt. Ett spel på matchen utgång ligger i Warriors favör, men tanke på deras starka form och att man har hemmafördelen på sin sida. Samtliga spel går att hitta på Bethards hemsida.

BETTA NU – KLICKA HÄR