Golden State Warriors revanschsugna efter första hemmaförlusten

Toronto Raptors vs New York Knicks

11:e november 21:00
Ligans bästa lag statistiskt är nu Raptors. Efter att både Warriors och Nuggets tappade sina föregående matcher hade de nu båda vars två förluster tillsammans med Bucks. Ensam kvar med bara en förlust efter elva spelade matcher är just Raptors. Det blev ännu en vinst efter mötet mot Sacramento Kings då man vann med 105-114 på bortaplan. Starkast på plan var Kawhi Leanard som gjorde 25 poäng tillsammans med Kyle Lowry med sina 8 assist.

I nästa match har man New York Knicks som motståndare. Ett Knicks som kämpar för att klättra uppåt i tabellen. Man ligger just nu på en 11:e placering i Eastern Conference med fyra vinster och åtta förluster så långt i säsongen. Senaste matchen blev det en knapp seger mot Atlanta Hawks som krigar med i tabellen.

Mycket talar för att vi kommer se ännu en vinst för Raptors här som verkar vara i en strålande form. Knicks jobbar i uppförsbacke när man möter ligans bästa lag. Vill man spela på matchen finns flertalet odds på matchens utgång, målspel och mycket mer hos Bethard.

Golden State Warriors vs Brooklyn Nets

11:e november 02:30
För de som missade förra omgången så tappade Warriors faktiskt sin match mot Bucks och förlorade sin andra match för säsongen. Det var inte heller några små siffror som man förlorade med. Man tappade defensiven under matchen och Bucks kunde utnyttja det på bästa vis. Både Bledsoe och Antetokounmpo levererade högklassig form. Bledsoe till grad att löste 26 poäng för bortalaget. Under första och andra perioden var matchen relativt jämn men Bucks drog ifrån i tredje när man satte 41 poäng, efter det var matchen så gott som över.

Brooklyn Nets ligger har under en period presterat lite halvdant men har under sina två senaste matcher kammat hem två vinster. Senast mot Suns där man vann med 82-104 på bortaplan. Mycket tack vare Caris Levert som börjar få igång sin målproduktion. Senast gjorde 26 poäng under matchen och hans poängsnitt har ökat i det senaste.

Warriors lär vara revanschsugna efter torsken mot Bucks. På pappret är det ett bättre lag än Nets och även om man förlorade sist på hemmaplan ger det ändå en extra boost när det väl kommer till kritan. Hemmapubliken vill ha en vinst här. Stephen Curry kan åter igen komma till spel och då är det helt annat offensivt spel vi ser i Warriors.

Odds och spel på matchen går att finna i på Bethards hemsida under fliken NBA.

BETTA NU – KLICKA HÄR