Toronto Raptors bjuder in Milwaukee Bucks i matchen

Denver Nuggets vs Houston Rockets

14:e november 02:05

Nuggets har haft det minst sagt svårt att producera vinster på sista tiden. Säsongen startade riktigt bra med en förlust på de tio första matcherna. Nu har man tre raka förluster vilket ger avtryck i tabellen nu när Trail Blazers har letat sig förbi.

Man har hemmaplan mot Rockets men statistiken talar för att bortalaget. Förra säsongen gick Rockets 3-0 i matcher mot Nuggets och sviten sträcker sig till sju matcher i rad som utgången har varit vinst för Rockets.

Men oddsen ligger ändå till Nuggets fördel i matchen. Bethard ger hemmalaget 1.63 i odds på at vinna matchen medan Rockets för nöja sig med 2.35. Mannen som ska hjälpa Denver att vinna heter N. Jokic. Han har i de två senaste matcherna snittat över 28.5 poäng och är i storform. Nuggets har all chans i världen att bryta förlustsviten.

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies

15:e november 02:00

Raptors förlorade i veckan sin andra match för säsongen när man förlorade borta mot Los Angeles Clippers. Matchen gick till förlängning där man till slut förlorade. Detta öppnar upp chansen för Milwaukee Bucks som kommer från ett par matcher där man inte har presterat på topp.

Bucks förlorade också mot Clippers som visar sig ha starkt fäste på hemmaplan och mot Trail Blazers som nu efter fyra raka segrar har tagit sig upp till en andraplacering i Western Conference. Mycket har handlat om deras bäste poänggörare, greken Antetokounmpo, har varit borta på grund av skada. Sist mot svåra Denver Nuggets visade han också på att hans form inte var på topp och Middleton klev in och levererade istället när han gjorde 27 poäng i matchen.

Grizzlies ligger och lurar bakom de tunga namnen i tabellen. Nyss har man slagit Denver Nuggets så väl som Philadelphia 79ers men tappade senast mot Utah Jazz på hemmaplan. Nu står man dock på bortaplanen när man tar möter Bucks och chanserna till vinst ser små ut.

BETTA NU – KLICKA HÄR