Formsvagt mot formstartk när Denver Nuggets besöker Milwaukee Bucks

San Antonio Spurs vs New Orleans Pelicans

20:e november 02:00

I kommande veckomatcher åker bland annat formstarka Pelicans till San Antonio för att möta Spurs. Båda lagen ligger precis vid kvalgränsen till avancemang till slutspelet vilket sätter en extra krydda till matchen. Formstarkast av lagen just nu är Pelicans som har kommit undan med fyra vinster på fem matcher.

Pelicans form beror mycket på deras nya stjärna, Davis, som storspelar i princip varje match för tillfället. Hans assistspel har gått från hans tidigare 2.0 per match till 4.9 per match och han gör mer poäng än någonsin.

Olikt Pelicans har Spurs inte riktigt samma form och har tappat i det senaste. David Bertans i Spurs, är fortfarande borta på grund av en skada i foten. Han har nu missat sex matcher och kommer troligtvis vara borta mot Pelicans.

Det lutar åt vinst för Pelicans även om man spelar borta. Ett spel på Pelicans ligger just nu på 1.31 gånger spelad insats. Samma spel på Spurs kan läggas för oddset 3.50 gånger pengarna.

Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets

20:e november 02:00

Efter att ha startat säsongen felfritt med en 7-0 svit i matcher har Bucks i det senaste varvat vinster med förluster. De förlorade sin första hemmamatch mot Memphis Grizzlies i onsdags förra veckan men hoppade tillbaka snabbt med en vinst mot Chicago Bulls där man fullkomligt dominerade andra halvlek i matchen. Efter att ha legat under med 18 poäng inför sista halvleken vann man till sist med 123–104.

Bucks storstjärna Antetokounmpo kom igång på riktigt för första gången sen hans skada och gjorde 21 poäng och 13 rebounds och fyra assist i matchen. Bästa poänggörare blev Lopez med sina 28 poäng.

Nuggets har inför matchen mot Bucks spelat 16 matcher och vunnit tio av dessa. Man placerar sig just nu på en sjätteplats i sin liga. Likt Bucks inledde man säsongen riktigt bra men har tappat på nu på slutet, på de fem sista har man endast vunnit en av fem.

Bethard sätter oddsen i matchen till 1.44 för en rak etta och 2.90 för en rak tvåa. Poängspelet kan spelas på att det blir över 228 poäng till oddset 1.90.

BETTA NU – KLICKA HÄR