Klarar sig Golden State Warriors utan Stephen Curry?

Houston Rockets vs Golden State Warriors

17:e november

Inte helt oväntat vann Warriors igen efter tappet mot Atlanta Hawks, även om laget har drabbats av interna konflikter mellan Green och Durant den senaste tiden. Men det verkar som de två herrerarna försöker komma över deras bråk. Än värre för Warriors är att Stephen Curry är borta efter en ljumsksakda. Curry har varit anledningen till att man har producerat så mycket poäng den senaste tiden.

Rockets är just nu inne i ett lagbygge där man försöker prioritera försvaret, bland annat genom att ta bort Anathony från startposition då han inte tillförde något särskilt till truppen. James Harden, deras klippa i defensiven uttalade sig följande ”Det kommer ta tid, men vi är på rätt väg.” efter deras vinst mot Denver Nuggets på tisdagen. Harden själv gjorde 22 poäng och elva assist under matchen.

Trots ett bättre spel är Rockets fortfarande i uppbyggnadsfasen och Warriors som har spelat bäst under säsongen så långt ses som favoriter. Dessutom har man hemmaplan. Bethard sätter oddsen i matchen till 1.62 på att Rockets vinner. Ett spel på en rak tvåa i matchen ligger på 2.35 gånger spelad insats.

Denver Nuggets vs Atlanta Hawks

17:e november 2018

Nuggets vanns sina nio av sina första tio matcher, och då ändå mot lag som Golden State, Boston och New Orleans. Men efter det har man faktiskt förlorat fyra matcher i rad vilket innebär att både Warriors har dragit ifrån och Trail Blazers har tagit sig förbi. Trots detta fortsätter ändå stjärnan Nikola Jokic att producera. Han har nu snittat 23.7 poäng per match de senaste tre matcherna.

Det går desto sämre för Hawks som under de första 14 matcherna endast har vunnit tre och förlorat elva. Man har förlorat de fem senaste matcherna det finns positiva intentioner på gång. Deras forward Taurean Prince börjar få igång sitt spel och har gjort 55 poäng på de senaste två matcherna.

Det är dock inte något som bör kunna påverka matchen avsevärt. Mycket lutar åt att Nuggets kommer bryta sin förlorar sin svit. Bethard sätter en vinst till hemmalaget till oddset 1.08.

BETTA NU – KLICKA HÄR