Warriors överlägsna Cavaliers när fjolårets final återspelas

Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors

6:e December 00:05

Det vankas match mellan förra årets finalister när Warriors åker till Cleveland för att göra upp med Cavaliers. Det är nog tyvärr så att det bara är ett av lagen som håller samma kvalité som innan och matchen spelas nog mest i en riktning.

Golden State Warriors har kämpat med formen i det senaste, något som mycket beror på Stephen Currys frånvaro efter att han skadade sig. Deras bästa poänggörare är nu tillbaka och det känns som att vindarna vänder för förra årets finalister.

Man förlorade en överraskande match mot Detroit Pistons men svarade med en storvinst mot Atlanta Hawks och borde i dagsläget helt enkelt vara för bra för Cavaliers som har en vinst på de senaste fem matcherna.

Man har kämpat ända sedan Lebron James övergång till Los Angels Lakers och Kevin Love’s fortsatta frånvaro efter sin skada har förvärrat situationen. Man ligger i botten av tabellen med 5-18 i matcher så långt och med Love fortfarande borta är Warriors klara favoriter i mötet. Ett spel på bortalaget kan spelas i skrivande stund för 1.11 gånger insatsen.

Philadelphia 76ers vs Toronto Raptors

6:e December 02:05

James’ flytt till Western Conference innebar att Boston utpekade som favoriter öst innan säsongen började. Celtics har dock gått igenom en riktigt tuff start på säsongen och oddsen på att de vinner sin sida av NBA ligger på 3.00 gånger pengarna på Bethard.

Toronto har i dagens läge oddset 2.75 på att vinna sin sida, och 9.00 på att vinna hela rasket. Nu har man även chansen att slå en av sina största rivaler i sin division i Philadelphia på Scotiabank Arena i veckan, nämligen 76ers.

Man förlorade mot Denver Nuggets i sin senaste match på hemmaplan, en tung seger mot ett bra lag men det var den tredje förlusten för säsongen.

76ers går in i ett av årets tuffaste möte med bra självförtroende. Man ska försöka förlänga sin svit på fyra vinster och bör kunna ge Raptors en riktigt bra match, även om man inte är favoriter i matchen.

Philadelphia har på sina bortamatcher statistiken 3-7 i matcher och om de ska kunna få ner oddsen på att de vinner i år måste de hitta en bättre form på resande fot. Något som känns svårt när man reser till Toronto för att spela.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Lakers

6:e December 04:35

När Lakers ska bjuda hem San Antonio kan man förbättra sin imponerande from på hemmaplan men vad som kan bli en ganska komfortabel seger.

James lag har mäktat med tre raka vinster på Staples Center och har hela elva vinster på sina 13 senaste matcher på hemmaplan.

Att Lakers har blommat ut sent har öppnat upp möjligheten för att kunna nå ett eventuellt slutspel. Frågan är om det är för sent. Just nu ser det fortfarande tufft ut för dem att kunna nå en slutspelsplats med tanke på hur tufft motstånd Western Conference bjuder på.

Med det sagt, så utvecklas laget dagligen och om de fortsätter i samma tempo kan vi mycket väl se en mycket starkare kandidat när väl tiden är inne. I skrivande stund har man oddset 21.00 på att vinna hela NBA.

I veckan match möter man San Antonio som på vägen hem har ännu ett tufft möte mot Utah Jazz, något som bådar för att den fina hemmatreden att vinna matcher inte kommer brytas.

Spurs blev med en och två av deras nyckelspelare när Kawhi Leonard och Tony Parker gav sig av innan säsongen. Man har dessutom inget vidare facit på bortamatcher, Lakers är definitivt favoriter här.

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers

7:e December 03:00

Portland Trail Blazers avslutade välförtjänt på tredje seed förra säsongen i Western Conference och kan njuta av ännu en fin säsong trots att deras senaste formsvacka.

Blazers har sett sig slagna av Denver, San Antonio och La Clippers i det senaste men deras hemmaform förblir stark. Nu när Phoenix Suns kommer besök finns det inte heller någon anledning att oroa sig och man borde vinna veckans match tämligen enkelt.

Portland har 5-2 på sina senaste hemmamatcher och har plockat in riktigt imponerande under den tiden, bland annat vinster mot Boston och Milwaukee som båda kan konkurrera om titeln i år.

Phoenix Suns ligger längst ner i botten på Western Conference med sämsta matchstatistik i NBA just nu. Man har endast en vinst på tolv matcher. Efter veckans match deras vinster förbli en.

BETTA NU – KLICKA HÄR