Golden State Warriors mot Toronto Raptors – ett tungviktsmöte

04:30, 13 december

Det är ingen hemlighet att Golden State Warriors hade klara problem tidigare när Stephen Curry var skadad. Efter att ha förlorat första matchen efter stjärnans återkomst har laget nu prickat formen.

Just nu står Golden State Warriors nämligen på fyra raka vinster inför mötet med Toronto Raptors. Det som sticker ut från dessa fyra vinster är bland annat en imponerande tiopoängsseger mot Milwaukee Bucks.

Det är dessutom ett lite lätt sargat Toronto Raptors som kommer på besök. Efter att ha varit mitt inne i en lång rad av vinster har laget nu tre raka förluster. Denver Nuggets, Milwaukee Bucks och Brooklyn Nets har alla blivit aningen för svåra. Det är ytterligare en faktor som kan tala för Golden State Warriors här.

Det här mötet kan rent av vara en försmak på den final som väntar i vår. Golden State Warrios ger 1.57 för att vinna titeln, medan Toronto Raptors betalar 9.00.

Kan Indiana Pacers störa Milwaukee Bucks?

01:00, 13 december

Det blir allt mer tydligt att Milwauke Bucks är en av flera seriösa utmanare på den östra sidan. Förutom Bucks finns tunga lag som Toronto Raptors och Boston Celtics som också imponerar.

Det som väntar nu är lurigt motstånd från Central Division i form av Indiana Pacers. Milwaukee Bucks är fortfarande favoriter till att vinna divisionen till 1.28 medan Indiana Pacers är en ständig utmanare som ger 5.00 att sluta i topp.

Indiana Pacers har sett otroligt starka ut på hemmaplan på senare tid och har sex vinster på sina sju senaste hemmamatcher.

Milwaukee Bucks har vissa problem utanför sin egen hemmaplan och har statistiken 5-5 på bortaplan under säsongsinledningen. Risken är att laget ligger på minusstatistik efter mötet med Indiana Pacers.

Los Angeles Lakers möter svårslagna Houston Rockets

02:00, 14 december

Förra säsongen var det Houston Rockets som sånär kunde stoppa Golden State Warriors från att vinna en andra raka titel. Det krävdes en sjunde och helt avgörande match i den västra konferensfinalen.

Däremot har den här säsongsinledningen varit en klar besvikelse för Houston Rockets och stjärnan James Harden. Det som förra säsongen såg så övertygande ut har nu mynnat ut i förluststatistik den här hösten.

Det finns fortfarande oerhörd potential i det här laget, varpå det egentligen bara är en tidsfråga innan det smäller till på allvar. Då blir Houston Rockets att räkna med igen. Det är inte omöjligt att mötet med Los Angeles Lakers är precis en sådan match som kan få laget att prestera på hög nivå igen. Efter vinsten mot både Golden State Warriors och Indiana Pacers på hemmaplan finns det självförtroende i laget igen.

Los Angeles Lakers känns som en outsider till att plocka hem titeln tack vare att LeBron James numera finns i truppen, men med 6-6 på bortaplan så här långt finns det saker att förbättra.

Houston Rockets ger 15.00 att vinna titeln. En bra start på den resan vore att vinna mot Los Angeles Lakers.

BETTA NU – KLICKA HÄR