NFL Omgång 1

Första omgången av NFL drar igång på nu torsdag. Första matchen står mellan Atlanta Falcons och Philadelphia Eagles på torsdag. Efter detta är det uppradat med heta matcher som inleder den första veckan av den nya säsongen av NFL.

Du kan följa bland andra finalisterna från förra säsongens Super Bowl, New England Patriots som tar emot Minnesota Wikings. I det största mötet i östra divisionen spelar New York Jets mot Detroit Lions medan i västra bör man titta lite extra på när LA Rams och Oakland Raiders gör upp. Oavsett resultat är premiären efterlängtad och nedan kommer det par matcher som kräver lite extra uppmärksamhet.

Detroit Lions vs New York Jets

Den 10:e september (23:10)

Detroit har inte haft en särskilt övertygande försäsong. Man lyckades endast vinna en match och förlorade hela tre. Det är framför allt defensiven i Lions som har strulat, i tre av fyra matcher har man låtit motståndarlaget göra över 30 poäng. Ett minst sagt oroväckande tecken.

Offensiven ser dock bättre ut och man har alltid producerat mycket framåt. Mycket ligger i deras quarterback Matt Stafford och deras ytterspringare Golden Tate och Marvin Jones Jr.

New York Jets kommer att starta med en ny quarterback i år, Sam Darnold. Darnold som fick begränsat med speltid förra året räknas fortfarande som rookie. I år kommer han sättas på sträckbänken och verkligen gå igenom det ultimata testet om han håller måttet bland de allra bästa.

Om Detroits svaghet inför säsongen är deras försvar är det Jets absoluta styrka. Cornerbacken Trumaine Johnson kommer addera stabilitet till redan etablerade namn som Jamal Adams och Leonard Williams.

Bethard oddssättare tror ändå mer på Lions offensiv och sätter rak på att Detroit tar hem årets första seger till 1.37 gånger pengarna. Detta i jämförelse med oddset 3.45 på Jets.

Oakland Raiders vs Los Angeles Rams

Den 11:e september (02:20)

Raiders fick en liten setback i sin defensiv när man förlorade Khalil Mack till Chicago Bears i draften innan i försäsongen. Även om man fortfarande har en del talangfulla spelare i sin försvarslinje, läs blanda andra Bruce Irvin, är Mack fortfarande ett stort tapp med tanke på vad han bidrog med till laget. Det kommer bli svårt att hitta en ersättare i den närmaste tiden för Raiders. Det stora problemet är att man även med Mack hade stora problem med försvaret.

I första mötet står man också mot Los Angels Rams, de som gjorde flest poäng under hela förra säsongen, 478 totalt. Det finns ingen anledning att tro att det kommer ändras till kommande säsong. Man har haft en riktigt bra draft inför premiären. Man har bland annat bytt ut ytterspringaren Sammy Waltkins med Brandin Cooks. I tillägg har man kvar Todd Gurley, quarterbacken Jared Goff samt ytterspringarna, Cooper Kupp och Robert Woods.

Men tanke på Rams offensiv ses man som stora favoriter när man ger Raiders försvar en snabb granskning. Bethard sätter Rams favoriter med oddset 1.51 mot Raiders 2.85. Ett överspel kan också vara lämpligt då man ger oddset 1.93 gånger pengarna på ett spel på över 49.5 poäng.

BETTA NU – KLICKA HÄR