NFL Vecka 9

Efter åtta omgångar av NFL har vi kommit halvvägs in i säsongen. Framgångsrikast så här långt in är Los Angeles Rams som fortfarande inte har förlorat en enda match. Senast fick Green Bay Packers se sig besegrade efter en vinst för Rams med 29–27. I övrigt såg vi inga direkta skrällar i åttonde omgången. Patriots har seglat upp i storform efter säsongens tveksamma start och Kansas City Chiefs inkasserade även de vinst mot Denver Broncos. Nu väntas det ett par riktigt tunga möten i den kommande helgen. Inte minst möter Rams New Orleans Saints.

Oakland Raiders vs San Francisco 49ers

2:e november 00:20

Det vankas tight bottenmöte omgången i skymundan för matcher sker i övre skiktet av tabellen. I en match som tidigare höll till där uppe men nu efter lag som blivit söndervärvade. 49:ers har skadebekymmer vilket har präglat hela laget, inte minst defensivt. Både McKinnon och Jimmy G är borta från spel. Rent matchmässigt har man endast tagit en vinst och förlorat sju. Poängmässigt har man släppt till 236 poäng mot sig än så länge och ingen förbättring ses i sikte.

På andra sidan står Raiders med liknande bekymmer. Man har likadant snitt som 49:ers i de åtta första omgångarna. Vinsten kom den från en tveksam match mot Cleveland Browns där man till slut lyckades vinna på förlängning. Lagets tidigare storstjärna Khalil Mack lämnade för Chicago Bears och nu stack även deras bästa receiver Amari Cooper från det sjunkande skeppet.

Det blir en svår match att spela på. Båda lagen kommer kanske gå in med inställningen för att få first overalldraft. Ett spel på Raiders ligger just nu på 1.71 gånger pengarna. Poängspelet är kanske lämpligare då båda lagen har riktigt dåliga defensiver att jobba med. Bethard erbjuder också oddset 1.97 gånger pengarna på att det blir mer 45.5 poäng i matchen.

New Orleans Saints vs Los Angeles Rams

4:e november 21:25

I omgångens stormöte står Rams för gästskapet när de åker till New Orleans för att försöka ta sin nionde seger. Det är ett av årets hetaste möten. Man ska inte glömma att inför sin förlust mot Buccaneers i första omgången har Saints vunnit sex raka matcher. Senaste gången lagen möttes var det väldigt jämnt. Matchen slutade med 26-20 till rams, men Saints var nära att vända efter att Alvin Kamara stod för båda Saints touchdowns med 1:45 kvar av matchen.

Spelare att hålla koll på i denna matchen är Saints QB Drew Brees som har NFL:s MVP i sikte denna säsongen. Hans 118.5 passer rating slår han personbästa under en säsong med nästa nio poäng från 2008, då han vann priset som bästa spelare offensiva spelare. I Rams är det deras running back Todd Gurley som har stuckit ut. Han blev förra året utsedd som bästa offensiva spelare.

Bethard sätter oddsen i matchen tämligen jämt mellan lagen. 1.83 på att Saints vinner, mycket beror säkert på hemmafördelen. Att Rams vinner sin nionde vinst ligger just nu på oddset 2.05 gånger pengarna. Poängspelet, som i alla Rams matcher, ligger högt. 1.94 gånger spelad insats på att det blir mer än 59.5 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR