NFL 5 – 6:e november

Två eftersläntande matcher förlänger helgen något, åtminstone ur ett NFL-perspektiv, när Patriots match spelas på måndagen och Dallas Cowboys och Tennesse Titans gör upp på tisdagen. Detta mottagens gladeligen och även om matcherna inte skriker tungviktsmöte bjuds det åtminstone på fin amerikans fotboll för att lysa upp i novembermörkret.

New England Patriots vs Green Bay Packers

5:e november 01:20

Först ut på måndagen besöker Packers Gillette Stadium för att försöka bryta Patriots vinstsvit. För så är det verkligen, Patriots inledde precis som Patriots brukar göra, knackigt. Efter sina två förluster har man tagit raka segrar genom de sex senaste raka omgångarna. Man står för Kansas City Chiefs enda förlust under säsongen och ser helt enkelt riktigt starka ut.

Green Bay Packers kommer från en match mot Los Angeles Rams, en match som inte helt oväntat förlorade men ändå fick Rams att svettas. Då ska det sägas att Rams är ännu obesegrade under säsongen. Matchen slutade 29–27 efter många om och men till Rams. Packers har under säsongen gett ett blandat intryck om man var bör man ligga. Hittills under sju matcher har man tre segrar, en oavgjord och tre förluster.

Bethard sätter Patriots till favoriter i matchen. Man har hemmafördel och en riktigt vass formkurva. Ett spel på hemmalaget ger i skrivande stund 1.42 gånger spelad insats. Samma spel på bortalaget ger 3.00 gånger pengarna.

Dallas Cowboys vs Tennesse Titans

6:e november 01:15

I tisdagens möte besöker formsvaga Titans Dallas i mötet mot Cowboys. Titans kommer från en förlustsvit på tre raka och har sjunkit snabbt i tabellen, de placerar sig nu på en nionde plats. Man har problem med det offensiva och endast tagit 31 poäng på sina tre senaste matcher. Man blev till och med nollad mot Ravens, som dock har ligans bästa försvar.

Cowboys har inför mötet mot Titans tre vinster och fyra förluster. Senast mot Washington Redskins blev det torsk med 20–17 på bortaplan. Nu har man hemmaplan och statistiken talar för att man spelar bättre på hemmaplan då man fortfarande obesegrade på AT&T Stadium, deras hemmaarena.

Oddsen i matchen ligger på 1.41 för en rak etta och 3.05 för en rak tvåa. Poängspelet ligger på 1.96 gånger pengarna för att det blir under 40.5 poäng i matchen.

BETTA NU – KLICKA HÄR