Bottenmöte när 49ers tar emot Giants

Philadelphia Eagles vs Dallas Cowboys

12:e november 02:20

Även om helgen är slut kan vi ändå dämpa begäret för amerikansk fotboll då NFL har lagt in både en match både på måndagen och på tisdagen. Först, eller sist, ut är Flyers och Cowboys som gör upp i Philadelphia på Lincoln Financial Field. Det är två lag som efter tio omgångar har placerat sig ungefär i mitten av tabellen med blandade resultat.

Eagles ligger på en åttonde plats i National Football och har på sina åtta första matcher jämt skägg när det kommer vinster och försluter. Man har fyra av vardera så långt. Senast vann man mot Jacksonville Jaguars med 18-24 då man lyckades slå dessa på bortaplan. I kommande match har man hemmafördel där man också har tagit tre av sina fyra vinster.

Det går något sämre för Cowboys som ligger snäppet under Eagles. Tre vunna matcher på åtta spelade och är inne i något av en formsvacka. Man har förlorat sina två senaste matcher mot Redskins och Titans.

Bethard lägger sitt förtroende på att Eagles vinner matchen och ger oddset på en rak etta 1.30 jämfört med tvåan som skulle ge 3.70 gånger pengarna. Cowboys chanser att skrälla är dock små.

 San Francisco 49ers vs New York Giants

13:e november 02:15

Det vankas ett riktigt bottenmöte på tisdagen. Både 49ers och Ginats har förlorat sju matcher vardera. 49ers smyger undan med en vinst mer men har också en match mer spelad. Det sistnämnda laget chockade något med utklassning mot Oakland Raiders och man lyckades vinna matchen med hela 34-3, ett positivt tecken för laget som annars radar upp förlust efter förlust.

Sämre ser det ut för Giants som inte har en vinst så långt ögat kan nå. Man lyckades slå Houston Texans i tredje omgången men har utöver det endast nederlag på sitt konto.

Ett spel på 49ers ger 1.64 gånger pengarna. Samma spel på Giants ger 2.35. Det är bottenstrid och Giants kan utmana men 49ers får ses som favoriter i matchen.

BETTA NU – KLICKA HÄR