Indianapolis Colts tar upp jakten bakom Tennessee Titans

Seattle Seahawks vs Green Bay Packers

16:e november 02:20

I första matchen av omgång tolv blir det ett jämt slag i mitten av tabellen. Seahawks ligger i skrivande stund på en åttonde plats medan Packers placerar sig strax över på en sjunde placering. Inför mötet har Packers på alla sätt och viss gett sina fans att fira på hemmaplan. Man har vunnit fyra och förlorat en match. På bortaplan ser det dock värre ut, fyra förluster, fyra matcher. Något som dock ser ut att vända när man möter svaga Seahawks.

Seattle Seahawks har haft en stökig säsong med mycket skador och avhopp från startelvan. Men det ser nu ut att ordna upp sig när deras runningback Chris Carson är tillbaka, samt Fluker och McDouglas i defensiven. Man går in i matchen med två förluster i ryggen och ligger på ett revanschsug.

På förhand ett jämt möte men där Seahawks går in som knappa favoriter. Bethard har satt oddsen i matchen på en 1.64 gånger pengarna på att Seahawks vinner och 2.35 på att Packars går som segrare ur matchen.

Indianapolis Colts vs Tennessee Titans

18:e november 18:00

På söndagen blir det ett spännande möte mellan Titans mot formstarka Colts. Titans kommer från en match där man utklassade New England Patriots med hela 34-10. Innan dess slog man Dallas Cowboys med starka siffror.

Colts har tre segrar i bagaget inför matchen. Formen toppas då laget placerar sig på en tionde plats i American Fotboll-divisionen. Än så länge har man mäktat med fyra segrar och har på kontot fem försluter. Man har fått igång sitt offensiva spel som haltade något under inledningen av säsongen och ska kunna hota just Titans i tabellen.

Det står just mellan Colts och Titans i AFC South Division då Houston Texans har sprungit ifrån. Titans har fem segrar medan Colts huserar med fyra. En vinst för Colts innebär att man lägger sig på samma poäng och möjliggör avancemang till slutspelet. Det är alltså en måstematch för hemmalaget.

Oddsen i matchen ligger på 1.80 på hemmalaget och 2.10 gånger spelad insats om man väljer att spela på Titans.

Jacksonville Jaguars vs Pittsburgh Steelers

18:e november 18:00

Jaguars startade den här säsongen med fina intentioner. Det är dock inget som har präglat laget den senaste tiden. Man ligger just inne med fem raka förluster och formen ser inte ut att förbättras inför nästkommande match. Senast blev det en knapp förlust mot Indianapolis Colts borta med 29-26.

Steelers placerar sig på en tredje plats efter nio spelade matcher. Hittills har man tagit sex segrar och en oavgjord. Man har vunnit de fem senaste matcherna och då mot lag som Ravens och Bengals. Mest imponerande är att man lyckades göra 23 poäng på ett Ravens med ligans bästa försvar. Hittills har man gjort 279 poäng under säsongen och då med en match mindre spelad. Steelers är ett lag att räkna med den här säsongen.

Matchen odds ligger på 3.10 för en rak etta och 1.40 för en rak tvåa. Steelers är klara favoriter i matchen. Poängspelet ligger på 1.98 på att det blir mer än 47 poäng i matchen. Fullt rimligt med tanke på Steelers offensiv.

BETTA NU – KLICKA HÄR