Stormöte när Kansas City Chiefs gästar Los Angeles

Chicago Bears vs Minnesota Vikings

19:e november 01:20

I vanlig ordning har NFL lagt in två stycken veckomatcher för att förlänga den amerikanska fotbollshelgen, något som vi är glada för. Först ut är Bears mot Vikings där Minnesota får besöka Chicago.

Vikings placerar sig just nu på en sjätteplats i NF-divisionen och poängmässigt ligger man strax efter Bears. Man brukar köra på ett defensivt riskminimerande spel som bygger på interceptions, just nu toppar man statistiken i NFL med 16 intercepts. Till matchen är även runningback Dalvin Cook i spel och kan bidra till offensiven.

Hemmalaget har gjort en fin säsong så långt. På nio matcher har man vunnit sex och nu har man en vinstsvit på tre matcher. Dock mot lättare motstånd men man kommer in i matchen mot Vikings med stärkt självförtroende. Bears rookie till quarterback, Trubisky, kommer spela sin kanske viktigaste match hittills. Han är hittills oprövad på den här nivån.

Bethard sätter oddsen till 1.74 på att Bears vinner på hemmaplan oddset på att Vikings tar hem det ligger på 2.20 gånger pengarna.

Los Angeles Rams vs Kansas City Chiefs

20:e november 01:15

Frågan är om det inte säsongens mest eftertraktade möte som vankas på tisdag. Två av NFL:s bästa offensiva lag ska göra upp i vad som ser ut att bli den årets final i gruppspelet. Båda lagen toppar sina respektive divisioner både procentmässigt i vinster och när det kommer till mest poäng.

Rams har endast förlorat en match på hela säsongen, mot New Orleans Saints medan Kansas City Chiefs endast har tappat poäng mot New England Patriots. På hemmaplan har ingen av lagen ännu förlorat medan båda har ett tapp på bortaplan. På de tio första matcherna har lagen gjort 353 respektive 335 poäng. Det är alltså två galet bra offensiver som gör upp. Det är den som kan attackera bäst som kommer ta hem spelet, på var sin sida står Mahomes och Goff som quarterbacks, med nästan identiska stats inför matchen.

Oddsen ligger dock på hemmalagets sida. Ett spel på att Rams vinner ligger på 1.62 gånger spelad insats. Ett spel på Chiefs vinner ligger på 2.40 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR