Kommer Houston Texans vinstsvit hålla i sig?

Minnesota Vikings vs Green Bay Packers

26:e november 02:20

Även omgång tolv bjuder på veckomatcher i NFL. Bland annat kan vi på måndagskvällen se när Packers åker till Minnesota för att möta Vikings. Packers har legat på en tredjeplats bakom Vikings i NFC North Division under hela säsongen. Efter att ha tagit fyra vinster på sina tio spelade matcher har man chansen tangera Vikings i tabellen, då de ligger på fem vunna.

Formen för respektive lag är väl ungefär liknande. Packers har varit starka på hemmaplan där man har tagit sina fyra vinster och sin oavgjorda match, mot just Vikings. Man har alltså inte vunnit på bortaplan ännu. Vikings har efter sin storseger mot Lions med 25-9 hunnit förlora en match mot Chicago Bears. Matchen slutade 25-20 till Bears, som var för förstärkt med Khalil Mack.

Oddsen i matchen ligger på 1.57 på att hemmalaget vinner och oddset på Packers kan nu spelas för 2.55 gånger pengarna. Packers på bortaplan förklarar oddssättningen.

Houston Texans vs Tennesse Titans

27:e november 02:15

Texans tillsammans med Saints är det lag i NFL med formstarkast lag just nu. Då Rams, Patriots och Chiefs samtliga har inkasserat förluster i det senaste fortsätter Texans att leverera. Efter sina tre inledande förluster har man endast tagit segrar. Senast slog man Redskins med den knappa segern 21-23 vilket innebar sjunde raka för Texans. Man har hittat bra balans i laget, men okej offensiv och okej defensivt, inget som sticker ut men något som levererar.

Titans innehar ett av ligans bästa försvar, man släpper till 18.9 poäng i snitt per match. Det är dock deras offensiva spel som halkar efter. Endast 17.8 poäng framåt, 28:e plats i ligan. I tillägg producerar man även både tredje sämst passing- och running yards av alla lag. Men det är mot lag som Texans som man kan plocka poäng.

Att Texans tar hem matchen är dock en lågoddsare. Ett spel på en rak etta i matchen ger endast 1.37 gånger spelad insats. Titans får oddset 3.25 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR