Wales mot ny seger i Paris

Inför Six Nations 2019 har Wales smugit under radarn, men i form av en seger mot Franrkike kan vi lyfta upp det brittiska gänget som en av huvudfavoriterna till titeln.

Bra uppladdning för Wales

Den walesiska huvudtränaren, Warren Gatland, förbereder sig inför sitt sista år som förbundskapten för Wales och 55-åringen från Nya Zeeland ser ut att gå mot ett bra 2019 med sitt manskap.

De har besegrat Skottland, Australien, Tonga och Sydafrika under hösten och skaffat sig ett vinnande momentum att bygga vidare på. De har dessutom gett chansen till nya ansikten och när skador har påverkat laget, har spelare som Thomas Young och Aaron Wainwright bland annat klivit in och presterat bra.

Nu får de tillbaka mer erfarna namn som Ross Moriarty, Gareth Davies och Liam Williams, något som kommer ge Wales en stor fördel inför Six Nations och inför förberedelserna till VM i Japan som går av stapeln senare under året.

Kaos runt Frankrike

Runt Frankrike är frågetecknena fler och laget har bara vunnit tre av sina 14 senaste matcher –nästan slående svagt sett till deras tidigare position inom rugbyn.

Att vinna i Paris är en speciell framgång för det flesta lagen, men det har blivit vanligare och vanligare med åren. När Wales nu besöker Stade de France kliver de in som favoriter och finns till 1.95 gånger den spelade insatsen.

Den fysiska statusen i Frankrike är osäker, men förvåna er inte om Les Bleus kliver ut som ett inspirerat lag och når först till 10 poäng (1.83). I den andra halvleken lär Wales dock äta sig in i matchen och bygga vidare på lagets fina höst.

KLICKA HÄR