Fortsätter Englands succé mot Irland?

I helgens Six Nations-omgång står Cardiffs Principality Stadium som värd för den på förhand klart intressantaste matchen. Dyra biljetter, höga förväntningar och två obesegrade lag i Wales och England gör upp i den walesiska huvudstaden.

Med ett VM i Japan som stundar har England fått någon slags renässans och fått upp ångan rejält samtidigt som Wales har fått en stabil start i Six Nations och besegrat både Frankrike och Italien.

Stort självförtroende i Red Rose

Efter förra årets besvikelse i Six Nations – där de förlorade sina tre sista matcher – har England nu byggt vidare på sin fina resultatrad från i höstas. Det har ändrat förväntningarna på laget som nu är en av huvudkandidaterna till Grand Slam-titeln, något som var otippat efter turneringen för tolv månader sedan.

Att Johnny May har hittat formen igen och stjärnduon Billy Vunipola och Mani Tuilagi har gjort comeback har gett dem en ny dimension i sitt spel som ger Wales en svår nöt att knäcka på lördag.

Warren Gatlands Wales har visserligen stått för bra resultat i turneringen, men i matchen är England rättmätiga favoriter till 1.50 gånger den spelade insatsen och visst bör Eddie Jones formstarka manskap vinna i Cardiff?

Frankrike slår skadedrabbat Skottland

Frankrike kan omöjligt spela lika dåligt som mot England i den förra omgången (44-8) och har goda möjligheter att återvända till vinnarspåret mot ett Skottland fullt av skador.

Fransmännen var usla på Twickenham, men nu har coach Jacques Brunel återgått till det vanliga och spelar sina spelare på rätt position igen.

Brunels manskap ställs mot ett Skottland – som med fullt manskap – hade kunnat sno åt sig sin första seger i Paris på 20 år, men rugbygudarna har varit mot förbundskapten Gregor Towsnend som sakna en drös nyckelspelare.

Finn Russell, Stuart Hogg, Huw Jones, WP Nel, Hamish Watson, Ryan Wilson och Duncan Taylor är bara några spelare som saknas i helgen och med det ingångsvärdet flaggar vi för fransk seger.

Det ska mycket till om Skottland bryter sin 20 år långa förlustsvit i Paris och därför finns hemmanationen Les Bleus till 1.40 gånger pengarna.

KLICKA HÄR