Djokovic favorit inför Miami Open

Novak Djokovic åkte på en överraskande förlust mot den tyska veteran Philipp Kohlschreiber i Indian Wells men inför det stundande Miami Open är han fortfarande mannen att slå.

Djokovic är – tillsammans med Andre Agassi – den mest framgångsrika spelaren i Miami med sex vinster, där serbens senaste kom under 2016.

Hans största konkurrent är i vanlig ordning Rafael Nadal som siktar på att vinna en av få titlar som inte finns i spanjorens välfyllda prisskåp.

Nadal nådde sin första final 2005, och har varit i fyra till efter det, men har fortfarande aldrig vunnit Miami Open. Han har visat fin form i Indian Wells och det är med gott självförtroende han reser till Florida.

Djokovic och Nadal har siktet inställt på de stora Grand Slam-turneringarna där Franska Öppna är näst på tur. Inför den turneringen är Nadal favorit till 1.90 samtidigt som ni hittar serben till 2.90.

Men först är det Miami Open som står på agendan och där är Nadal en trolig vinnare, även om det finns deltagare med högre odds som är värda att ta i beaktning.

Khachanov är på gång

Den ryska 22-åringen Karen Khachanov håller på att etablera sig som en riktig stjärna snarare än den lovande talangen han var för några år sedan. Förra året tog han sin första Masters 1000-titel i Paris när han slog Novak Djokovic – något som förstärker hans plats bland tenniseliten.

Khachanov har 51.00 gånger pengarna att vinna Franska Öppna och 41.00 att vinna Wimbledon senare i år. Inför den stundande turneringen har han visat fin form och bland annat slagit den regerande Miami Open-mästaren John Isner.

Nick Kyrgios förtjänar också ett omnämnande inför turneringen trots att han åkte ut tidigt i Indian Wells. Australiensaren förlorade mot Kohlschreiber – som också slog Djokovic – och är en förlust vi inte behöver lägga för stor vikt vid.

Svitolina är en av favoriterna i Miami

Elina Svitolina, som har 15.00 gånger pengarna att vinna US Open senare i år, har varit i utmärkt form på WTA Touren och kan mycket väl vinna Indian Wells under den pågående helgen.

Den ukrainska världssjuan har bara tre förluster under 2019 och de gångarna har hon förlorat mot två spelare som senare vunnit turneringen (Naomi Osaka i Australien Open och Belinda Becnic i Dubai).

Hon har hotat om de fina placeringarna under säsongen men inte riktigt nått dit. Nu är formen lysande och 24-åringen ser farlig ut inför Miami Open.

Angeliquw Kerber och schweiziskan Bencic har också en uppåtgående trend just ny och förtjänar ett omnämnande inför turneringen, speciellt när de stora namnen borde undvikas.

Naomi Osakas form har dalat efter vinsten i Melbourne och nyligen fick hon stryk av Bencic i Kalifornien. Simona Halep har inte hittat rätt efter tränarbytet och Serena Williams försöker fortfarande få bukt på sina fysiska problem.

Därför flaggar vi för att någon av de tre förstnämnda tar hem årets Miami Open.

BETTA NU – KLICKA HÄR