NFL – NFC Idän Eagles ja Cowboys kohtaavat Philadelphiassa

Maanantai 12 marraskuuta

Philadelphia Eagles (4-4) – Dallas Cowboys (3-5) 03:20 Lincoln Financial Field, Philadelphia
Kertoimet: Eagles 1.30 – Cowboys 3.70

Eagles ja Cowboys ovat molemmat NFC Itä divisioonassa ja kummankin joukkueen fanit vihaavat toisiaan. Puolustavan mestarin Philadelphian kauden alku on ollut heikko ja pudotuspelit ovat karkaamassa. NFC Itä divisioonan voitto on kuitenkin vielä hyppysissä sillä Washingtonia on kohdannut loukkaantumissuma ja voitto on nyt kolmen kauppa. Eagles kohtaa kolme oman divisioonan joukkuetta seuraavassa neljässä ottelussaan joten heillä on mahdollisuus nyt parantaa saldoa ja ehkä jopa antaa itselleen mahdollisuuden pudotuspeleihin. Philadelphia hankki tällä viikolla laitahyökkääjä Golden Taten joka tulee antamaan hyvää tukea pelinrakentaja Carson Wentzille. Tämä parantaa kotijoukkueen hyökkäystä varmasti. Tate siirtyi Philadelphiaan Detroitista ja hän on jo kohdannut Dallasin puolustuksen tällä kaudella tehden kaksi touchdownia heitä vastaan.

Dallasilla on oma uusi laitahyökkääjänsä kun Amari Cooper siirtyi Oaklandista. Hän on ehtinyt pelata jo yhden ottelun Dallasin paidassa napaten kiinni viisi syöttöä ja tehden yhden touchdownin Tennesee Titansia vastaan. Vaikka alku oli lupaava, se heikensi joukkueen muuta hyökkäystä. Tämä on Dallasin ongelma tähän otteluun. Dallasin toinen ongelma on puolustuksessa sillä liigan yksi heikompia hyökkäyksiä (Tennessee) onnistui saamaan ottelussa 340 jaardia heitä vastaan. Tämä johtui siitä että Dallasilta olivat loukkaantuneina David Irving ja Randy Gregory. Nyt tämä sama puolustus kohtaa vieläkin paremman Philadelphian hyökkäyksen.

Viime kaudella joukkueet voittivat molemmat kerran. Tällä kaudella he kohtaavat uudestaa jo 6. joulukuuta. Eaglesin hyökkäys on niin paljon parempi että pelataan heitä voittamaan tasoituksen.

Tiistai 13 marraskuuta

San Francisco 49ers (2-7) – New York Giants (1-7) 03:15 Levi´s Stadium, San Francisco
Kertoimet: 49ers 1.64 – Giants 2.35

Tässä ottelussa ei ole paljoakaan mielenkiintoa sillä molemmat joukkueet pelaavat enää kunniasta sillä pudotuspeleihin heillä ei ole asiaa. San Francisco voitti viime kierroksella paikallisottelussa Oaklandin ja se oli heidän toinen voittonsa tällä kaudella aikaisemman Detroit Lions voiton lisäksi. New York Giants on pelannut tätäkin huonommin sillä heillä on kahdeksasta ottelusta vasta yksi voitto Houstonia vastaan. New Yorkin joukkueessa on enemmän taitoa ja he ovat pelanneet kovempia joukkueita vastaan kuin San Francisco joten pelataan tähän otteluun yllättäen vierasvoittoa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ