NFL Omgång 2

Det är dags för omgång två av NFL för den här säsongen. Även om man inte kan dra för stora slutsatser angående resultatet i första omgången kan vi ändå bekräfta några förutfattade meningar. Eagles ser starka ut och Falcons kanske äntligen får den säsongen som de drömt om. Nedan ser vi ett par utvalda matcher inför omgång två av NFL.

Carolina Panthers vs Atlanta Falcons

Carolina Panthers försvar krossade Dallas Cowboys på söndagen som då de höll motståndaren till bara åtta poäng på hela matchen. Carolina tog quarterback Dak Prescott sex gånger och gav aldrig honom tid att leverera. Medan pantrarna inte kunde flytta bollen i luften var deras markspel effektivt då laget lyckades rusa 147 meter och två touchdowns.

Samtidigt kommer Atlanta Falcons från en stor förlust då de möte Philadelphia Eagles i öppningsmatchen. Philadelphia saknade en startquarterbacken Carson Wentz, sin första wide reciever Alshon Jeffery, en startande defensive tackle Timmy Jernigan och en startlinjespelare Nigel Bradham, men lyckades fortfarande slå ett Falcons-lag som fortsätter att ha problem i röda zonerna.

Falcons får spela hemma på söndag, men Panthers försvar är hårt och Eagles höll Atlanta till 12 poäng. Falcons wide reciever Julio Jones är nära matchform, men Panthers försvar ser otroligt stabilt ut att möta, ledd av linebacker Luke Kuechly och defensive tackle Kawann Short och kan innehålla tvåmans duo av Devonta Freeman och Tevin Coleman. Bethards experter sätter Saints till favoriter med oddset 1.44 gånger pengarna.

Cleveland Browns vs New Orleans Saints

Saints hade en sämre mot Tampa Bay Buccaneers i söndags då backupquarterback Ryan Fitzpatrick kastade för fyra touchdowns och rusade för ännu en som han ledde hans lag till en 48–40 seger. Offensiven såg precis lika bra ut som förra året, även utan den avstängde Mark Ingram. Saints kommer dock inte att göra 40 poäng varje match, så försvaret måste bli bättre i framtida matcher.

Clevelands offensiv kan få lite dragkraft, men det kommer vara svårt för den att gå tå och tå med andra årets proffsspelare från University of Tennessee. Oddset på Saints ligger på 1.24 i jämförelse med Browns 4.60.

Philadelphia Eagles vs Tampa Bay Buccaneers

Tampa Bay Buccaneers wide reciever Mike Evans och DeSean Jackson noteras till följande prestige på förra söndagen: 12 fångster (på 12 mål), 293 meter och tre touchdowns. Det är en otrolig prestation mot något lag, men de gjorde det mot ett Saints-försvar som rankade femte bäst förra året.

De står dock inför en hårdare uppgift i omgång 2 mot Philadelphia Eagles. De försvarande Super Bowl-mästarna har ett försvar med bra defensiv linje, linebacker och sekundära grupper. På offensiven var Jay Ajayi en stor kraft i den andra halvan av första omgångens match, då han tog sig in i ändzonen två gånger. En kraftfull löpare som är svår att ta ner, Ajayis styrka visade sig vara en av de viktigaste orsakerna till att Philadelphia fick med sig en seger.

Bucs kan ha problem med honom på söndagen, precis som de hade med Alvin Kamara, som hade 141 meter från scrimmage och tre touchdowns. Saintsbacken kanske är den bästa offensiva spelaren i ligan i år, men Ajayis kraft gör honom till en av ligans bästa löpare. Han och ett tufft Eagles försvar kommer att vara nyckeln till den största chansen att vinna. Eagles har övertaget enligt Bethard och en rak på dessa ligger på 1.60 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR