Gamboa – Duarte – Acosta – González – Oviedo

Borges – Guzman – Ruiz – Bolaños

Ureña

Inför

I första omgången av grupp E fick Brasilien möta Schweiz. I första halvlek gjorde man riktigt bra ifrån sig. Man hade driv i spelet och det bjöds på individuella prestationer från Neymar och Coutinho. Men andra halvlek skulle komma att bli segare för brassarna. Spelet stagnerade och man fick aldrig riktigt tillbaka flyttet. Matchen slutade 1–1 efter att Steven Zuber nätade för schweizarna.

Costa Rica fick möta Serbien i sin första omgång. Det var en match där Serbien styrde och ställde till den grad att man vann med 1–0. Det var Kolorov som sköt in en frispark i 56:e minuten. Det kändes dock som Serbien hade kontroll matchen igenom mot ett ganska färglöst Costa Rica. Man satsade mer defensivt och försökte köra på omställningsspel mot serberna men misslyckades. Ett taktikbyte måste till i nästa match.

Matchen

I och med att Serbien vann mot Costa Rica sätter man stor press på Brasilien då ett oavgjort mot Schweiz gör att gruppen fortfarande är helt öppen, med fördel Serbien. Brasilien måste gå för vinst för i matchen och man kommer försöka forcera Costa Rica med en offensiv kavalkad. I motsatt riktning måste även Costa Rica vinna för att ha en chans att ta sig vidare. Det känns på förhand som att det kommer bli en svängning matchbild med övergripande press på Costa Rica. Får Brasilien igång sina stjärnspelare Neymar, Jesus och Coutinho kan det bli en riktigt målfest. Ett spel på att Brasilien vinner i kombination med att det blir över 2.5 mål i matchen ger 1.86 gånger pengarna hos Bethard.