Ännu en spännande Champions League-vecka väntar

Massor av härlig fotboll att se fram emot den här veckan med fler åttondelsfinaler i herrarnas Champions League. Arsenal, Barcelona, Inter, Atlético Madrid och många fler i action.

Förra veckan bjöd på fyra matcher där Lazio stod för den stora överraskningen då de besegrade Bayern München hemma i Rom. Ytterligare fyra matcher står på programmet den här veckan. Kommer något av lagen att skrälla den här veckan med?

 

ETT INTER(ESSANT) MÖTE

Fjolårets CL-finalist Inter tar sig an Atlético Madrid ikväll i något som kan bli en riktigt underhållande match. Inter dominerar i Serie A, medan Atlético har förlorat två av sina tre senaste matcher och ligger 11 poäng efter serieledande Real Madrid. Båda lagen är dock obesegrade i Champions League den här säsongen. Här är oddsen.

 

TREDJE GÅNGEN GILLT FÖR PSV

PSV Eindhoven är i sin första åttondelsfinal sedan säsongen 2015/16, och det är bara för andra gången under de senaste 17 säsongerna. De holländska serieledarna är obesegrade i Eredivisie den här säsongen och bör ha självförtroendet på topp då de tar emot Borussia Dortmund i inledningsmötet. Dortmund tog sig till CL-slutspelet genom att vinna dödens grupp, men på hemmafronten får laget kämpa hårt om en plats till nästa CL-säsong. Ta en titt på oddsen.

 

KRUT I ARSENALEN

Tvåfaldiga CL-mästarna Porto är tillbaka i åttondelsfinal efter att ha åkt ur turneringen vid samma skede förra året. Det är nästan 14 år sedan Porto mötte Arsenal senast och mycket har hänt sedan dess. På onsdag kväll drabbar lagen samman i den portugisiska hamnstaden. Porto ligger för närvarade trea i portugisiska ligan och har sju vinster, två oavgjorda och en förlust på sina tio senaste. Arsenals svacka i december och i början av året verkar som bortblåst efter fem raka segrar och 21-2 i målskillnad. Oddsen hittar du här.

 

SÄSSONGSRÄDDARE?

De regerande italienska mästarna Napoli har inte fått ihop det den här säsongen. De dumpades sensationellt ut ur Coppa Italia efter 0-4 hemma mot Frosinone i mitten av december och ligger för närvarande på en blygsam nionde plats i Serie A. Kan de rädda säsongen med att gå långt i Champions League? Efter att ha åkt ut ur Copa del Rey i kvarten och förlorat hemma mot Villa Real i slutet av januari, har Barcelona stabiliserat skutan med tre segrar och en oavgjord i La Liga. På onsdag kväll möts lagen i Neapel och här är oddsen på mötet.

Alla oddsen hittar du på vår fotbollssida och här kan du betta live.