Showdown i Florida – UFC 299 är här!

Spänningen stiger dag för dag inför ett av årets största evenemang inom MMA när UFC 299 intar Miami, Florida med ett fullspäckat matchkort och titelmatchen mellan Sean O’Malley och Marlon Vera.

UFC 299 bjuder på inte mindre än fem matcher på dess huvudkort plus många andra spännande förmatcher och Bethard täcker hela eventet med de senaste oddsen.

Den efterlängtade titelmatchen i bantamvikt mellan Sean O’Malley (17-1-0) och Marlon Vera (23-8-1) är galans huvudnummer och är en repris på deras möte i UFC 252 i augusti 2020.

Vera vann den första kampen på ett imponerande sätt och besegrade O’Malley via TKO i den första ronden efter en dödlig benspark från Vera. Kommer Sean O’Malley att ta revansch för MMA-karriärens enda förlust i UFC 299?

Mycket har förändrats sedan den matchen för nästan fyra år sedan. O’Malley innehar för närvarande mästarbältet i bantamvikt efter att ha knockat Aljamain Sterling i den andra ronden vid UFC 292 i augusti förra året.

Vera går in i den här matchen med en seger i bagaget efter att ha vunnit mot Pedro Munhoz via ett enhälligt domslut vid UFC 292.

Det finns onekligen gott om ont blod mellan de två; ett mästerskap på spel och det är två av sportens mest underhållande kämpar som går in i oktagonen, så allt är bäddat för en spännande kraftmätning!

Veteranen och tidigare interimmästaren Dustin Poirier (29-8-0) och franska stjärnskottet Benoit Saint-Denis (13-1-0) möts i en match över fem ronder i ett delat huvudevent.

Poirier förlorade senast mot Justin Gaethje via TKO i den andra ronden i UFC 291, medan Saint-Denis knockade Matt Frevola i den första ronden i UFC 295.

Poirier har varit etablerad i toppen av lättviktsdivisionen under de senaste sju åren och har under den tiden vunnit en interimtitel och utmanat om mästarbältet två gånger, med matchfacit 9-3 inklusive en no-contest.

Saint Denis fick chansen att gå den här titelmatchen efter fem raka segrar – alla på avslut. Senast i november tog den lovande 28-åringen sig an Matt Frevola och knockade honom inför en tuff hemmapublik i Madison Square Garden.

Den här matchen symboliserar verkligen kampen mellan en erfaren utmanare och en blivande stjärna och bör bli en mycket intressant tillställning när dessa kämpar kliver in i oktagonen.

Dessa är bara två av kvällens fem matcher på huvudkortet och det finns massor av förmatcher att frossa i och självklart har Bethard alla odds på UFC 299.

Här är övriga matcher i UFC 299:

Huvudkort:

Kevin Holland vs. Michael Page

Gilbert Burns vs. Jack Della Maddalena

Petr Yan vs. Song Yadong

Förmatcher:

Curtis Blaydes vs. Jailton Almeida

Katlyn Cerminara vs. Maycee Barber

Mateusz Gamrot vs. Rafael Dos Anjos

Pedro Munhoz vs. Kyler Phillips

Ion Cutelaba vs. Philipe Lins

Michel Pereira vs. Michal Oleksiejczuk

Robelis Despaigne vs. Josh Parisian

CJ Vergara vs. Assu Almabayev

Joanne Wood vs. Maryna Moroz