Premiärvinst? 4/5

Förmiddagens dubbel har i skrivande stund sparkat igång och vi riktar istället blickarna mot eftermiddagen/kvällen.

Sirius – IFK Göteborg. Avspark 16.00

Sirius inledde säsongen starkt med två raka trepoängare, men efter 6 spelade matcher kan vi konstatera att antalet segrar har stannat där. 3 förluster och 1 oavgjort resultat senare så är det nu dags att välkomna ett IFK Göteborg som har chockerat hela fotbolls Sverige med sitt fina spel. 9 poäng och 9 mål framåt har man mäktat med på de 3 inledande hemmamatcherna. På bortagräs däremot väntar fansen fortfarande på den första segern. Är det dags idag? Både Lasse Vibe och Robin Söder saknas i matchtruppen men med spelare som Benjamin Nygren, Giorgi Kharaishvili Och Paka i spetsen så tror jag nog att den första trepoängaren kommer att inkasseras på Studenternas IP.

Mitt spel i denna matchen blir IFK Göteborg 0 (Asian handicap). Insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat. 1.68 i odds.

Newcastle – Liverpool. Avspark 20.45

Då var det dags för Big Rafa att återförenas med sitt kära Liverpool. Är han mannen som ska sätta stopp för Klopps titeljakt?Liverpool kommer ifrån en mentalt jobbig 3-0 förlust där man gjorde en bra match borta mot Barcelona trots dem stora siffrorna. Man ägde matchen i långa perioder, men Barcelona tog vara på chanserna och Messi visade återigen sin storhet när han tryckte dit 2 mål. Jag tror Liverpool kommer att ha det tufft att ställa om från onsdagens match och risken finns nog att Jurgen Klopp kommer att rotera ett par positioner. Det finns ingenting annat än 3 poäng som gäller för dem röda men jag tror att dem kommer att få det tufft mot ett kompakt och lågt stående Newcastle.

Mitt spel för kvällens match blir Liverpool vinst + under 3.5 mål till fin fina 1.95.

Newcastle är ett av ligans målsnålaste lag och har löst att hålla sig under linan i 31/36 matcher.

Eftermiddagens spel: 

Sirius – IFK Göteborg. IFK Göteborg 0 (Asian handicap) – 1.68 odds. 2 Units

Newcastle – Liverpool. Liverpool vinst + under 3.5 mål – 1.95 odds. 2 Units

Placerade spel: 117 st
ROI: 110.57 %

Ha det bäst.
/Robert