Sista chansen 5/5

Gårdagens spel gick sådär då Heung-Min Son drog på sig ett rött kort i första halvleken borta mot Bournemouth efter ett rejält hjärnsläpp av sydkoreanen. Inte nog med det så åkte den nyinkomna argentinaren Juan Foyth ut i sitt första ingripande i början på andra halvleken. Med två man mindre så började Tottenham fullt förståeligt hålla bollen inom laget och mer eller mindre försöka hålla 0-0. MEN laget från syd lyckades till sist trycka in 1-0 målet genom den mittfälts vikarierande Nathan Aké!

IFK Göteborg lyckades knipa sin första bortaseger genom en fin vändning från 2-1 till 2-4, även där med en man mer. Notera även att den 18 åriga debutanten Måns Saebbö skrev in sig i målprotokollet. Kul för blåvitt och kul för Poya med ännu ett utropstecken i sin hårt kritiserade trupp. I Newcastle förväntade jag mig en tuff, men tight Liverpool seger vilket det också blev. Vad jag inte förutspådde var att vi skulle få se ett målkalas på St. James Park, 2-3 slutade matchen i dem rödas favör med ett sent avgörande från frälsaren Divock Origi (ev. självmål)…

Idag tar vi nya tag. Vi riktar återigen blickarna mot det dramatiska Champions League racet i den engelska högsta divisionen.

Chelsea – Watford. Avspark 15.00

Chelsea parkerar just nu på den högt eftertraktade 4e platsen med 68 inspelade poäng. Tätt därefter jagas man av både Arsenal 66 poäng samt Manchester United på 65 poäng. Hazard spelades bara i dryga halvtimmen i torsdagens Europa League semi final och bör därav vara i god form. Idag bör man definitivt inkassera en 3 poängare för att inte behöva förlita sig på sina motståndare inför den sista omgången. Ken Semas Watford har gjort en mycket fin säsong och bjudit upp till många fina tillställningar under årets gång. Man har en trupp med mycket fysik och bra kvalité på den offensiva delen. Jag tror det blir en tight match idag. Chelsea har inte visat sin bästa sida de senaste veckorna och man spelade som sagt så sent som i torsdags.

Mitt spel i denna matchen blir Watford +2 (Asian handicap) Insatsen tillbaka / void vid en Chelsea vinst med exakt 2 mål. 1.55 odds. Chelsea behöver alltså vinna med 3 mål eller fler för att detta spelet ska gå förlorat. Hemmalaget har endast 2 vinster efter årsskiftet med dem siffrorna, motståndet i dessa matcher var Brighton och Huddersfield.

Huddersfield – Manchester United. Avspark 15.00

Ole Gunnar Solkjaer är sedan en tid tillbaka permanent manager United. Sedan han kritade på kontraktet så har det egentligen bara gått utför. Man har just nu 4 inspelade poäng på dem 5 senaste matcherna och 5 raka bortaförluster (alla turneringar inkluderade). Idag ställs man mot Premier Leagues kanske svagaste lag genom alla tider. Med 3 vinster på 36 omgångar så kan man inte annat än säga att dem med all rätt ska återvända till Championsip. Man har 13 förluster på dem 14 senaste matcherna och inte ens ett ryggradslöst Manchester United ska ha några som helst problem i dagens match.

Mitt spel blir Manchester United att leda i halvtid till fina 1.74. Huddersfield har inte hållit nollan i mer än 24 minuter i de senaste 4 matcherna. Senast ungefär 15 sekunder…

Derby – West Brom. Avspark 13.30

Vidare till Championsip där ligans sista omgång ska spelas. Notera att det är tidig avspark. Vi väljer att ta fokus på Frank Lampards Derby som ska försöka knipa 3 poäng för att försvara den sista play off platsen. Man ska göra det hemma mot ett redan klart West Brom. Hemma laget har en fin form med 3 vinster och 2 oavgorda senaste 5. West Brom kommer med största sannolikhet att vila några spelare och däremed inte riskera några skador inför kommande uppflyttningsmatcher. Man har 1 vinst 1 oavgjord och 3 förluster senaste 5 bortamatcher. Jag tror att ett högmotiverat
Derby kommer att kamma hem alla poäng här. Rak 1a ger 1.86 i odds.

Dagens dubbel:

Chelsea – Watford. Watford +2 (Asian handicap) 1.55
Huddersfield – Manchester United. Manchester United leda i halvlek. 1.74
Total odds: 2.71. 2 Units.

Derby – West Brom. Rak 1a – 1.86 odds. 3 Units

Placerade spel: 121 st
ROI: 109.77 %

Ha en fantastisk avslutning på helgen!
/Robert