Inför Aston Villa – Everton 23/8

Det är fredag, löning och det bjuds på Premier League fotboll. Aston Villa – Everton på ett fullt och förväntansfullt Villa Park. Vi synar ett spel på målmarknaden till oddset 1.52.

Aston Villa har två förluster i bagaget, 1-3 borta mot Tottenham och senast 1-2 hemma mot Bournemouth. I premiären visade man under perioder att man kommer kunna att hota vilket lag som helst med sin fina offensiv. Man skapade många farliga chanser men avsluten var alldeles för bleka. Blekt var det även i hemmapremiären mot Bournemouth, där man bjöd på en straff direkt i matchminut ett och tvingades jaga ett resultat hela matchen. Nu behövs det en trepoängare för att ge lite ro i Villa lägret.

Everton har en fin poängskörd efter de inledande omgångarna. Mållöst kryss i premiären borta mot Crystal Palace och en 1-0 vinst mot Watford. Defensiven har sett väldigt fin ut och man har precis som precis som grannarna på merseyside väldigt fina ytterbackar i Coleman och Digne. Två försvarare som är starka i offensiven och kommer att bidra med många poäng. Everton bör vara med och slåss i toppen av ”Best of the rest” men innan man kan ta dem på allvar så måste målskyttet komma igång. Man har fina spelare som erbjuder en målgaranti över en hel säsong, men allt som ofta så får vi se de tongivande spelarna prestera på en väldigt hög nivå under några veckor i rad följt av längre målsvackor. Richarlison och Sigurdsson noterades till 13 mål vardera i fjol och dem bör nå upp i liknande siffror i år. Man har även plockat in supertalangen Moise Kean från Juventus som bör slussas in i startelvan inom kort.

Ett tillknäppt möte är att vänta, Aston Villa har som sagt en fin offensiv med Jack Grealish, McGinn m.fl. och kommer högst troligt komma till en del lägen, men med Evertons fina inledning i defensiven så har jag svårt att se att det kommer att bli någon målfest.

Det har bjudits på många mål i de inledande omgångarna hos hemmalaget, totalt 4 respektive 3 mål, men det har varit i möten med klart bättre offensiva kvalitéer och rent av svaga försvar.


Krysset känns lockande ikväll till fina oddset 3.50, men jag väljer att gå på det på förhand ”säkrare” spelet. Jag förväntar mig en matchbild där Aston Villa kommer att försöka matchen och Everton kommer att ha fortsatt fokus i försvaret och försöka utnyttja kontrings möjligheterna i hemmalagets mindre starka defensiv. Gästerna är ett starkare lag och därav förväntar jag mig att den målsnåla linjen fortsätter.

Under 3 mål spelas till 1.52 gånger pengarna. Insatsen tillbaka vid exakt 3 mål.
2 Units investeras.

Rygga på egen risk och spela endast för pengar ni har råd att förlora!
/RoBets