Dagens dubbel 24/8

Vi har i vanlig ordning sex matcher på dagens Premier League tablå. Nu på förmiddagen har vi Norwich – Chelsea och ikväll har vi omgångens smällkaramell, Liverpool – Arsenal. Vi kör ett kortare inlägg med fokus på 16:00 matcherna där jag funnit en intressant dubbel med chans för att dubbla insatsen.

Brighton – Southampton 16.00 – Brighton +0.5

Graham Potters Brighton har imponerat i inledningen och bjudit på en offensiv som vi inte är vana att få se. Öppnade otroligt starkt med 3-0 borta mot Watford. I hemma premiären var man inte lika fina men fick med sig ett oavgjort resultat mot West Ham. Med lite flyt hade man vunnit även den, chanser fanns det gott om.

Southampton har inlett med två raka förluster. Senast hemma mot Liverpool, där man absolut förtjänade att få med sig en poäng. I premiären åkte man på en 3-0 förlust borta mot Burnley. Ett motstånd med jämnbördiga kvalitéer som dagens motstånd.

Sheffield Utd  – Leicester 16.00 – ö 9 hörnor

Två lag som har en klart godkänd inledning. Nykomlingen Sheffield tog en poäng borta mot Bournemouth i premiären och senast vann man starkt mot Crystal Palace med 1-0.

Leicester har ”endast” två oavgjorde men mot klart bättre motstånd. 0-0 mot Wolves hemma och ett fint 1-1 resultat borta på Stamford Bridge.

En gemensam faktor lagen emellan är att man har levererat på hörn-marknaden. Hemmalaget kommer till dagens match med 11 inspelade hörnor och man har släppt till 7. Ett genomsnitt på 9.5 hörnor / match.

Gästande Leicester har spelat in 17 hörnor på egen hand och det är som sagt mot klart bättre motstånd. Bakåt har man släppt till totalt 7 hörnor. Ett genomsnitt på 12 hörnor / match.

Dagens 16.00 dubbel.

Brighton +0.5 (Asian handicap) – 1.37 odds
Sheffield Utd – Leicester över 9 hörnor – 1.44 odds
Totalt odds 1.98
Insats 2 Units.

Rygga på egen risk och spela endast för pengar ni har råd att förlora!
/RoBets