Inför lördagens spel 31/8

Det är dags för omgång 4 och sista omgången innan höstens första landslagsuppehåll. Vi har ett fullspäckat Premier League schema under helgen. 8 matcher på på lördag och resterande 2 på söndag. Vi börjar med 2 spel under lördag förmiddag/dag.

Southampton – Manchester United 13.30. 

”The Saints” hade en tuff start med 0-3 förlust mot Burnley och en knapp 1-2 förlust mot Liverpool. Men efter det så har det sett bra ut. Man spelade stundtals väldigt bra i förlusten mot Liverpool förtjänade verkligen att få med sig en poäng. Nu har man 2 vinster i bagaget, förra helgen mot Brighton och nu i veckan borta mot Fulham i ligacupen.

Efter premiär krossen mot Chelsea så var det många som trodde att Manchester United var tillbaka i den absoluta toppen, men så blev det icke. Nu ska man inte dra för stora växlar efter tre omgångar spelade, men efter 1-2 förlusten mot Crystal Palace hemma på Old Trafford så fick i alla fall jag väldigt kraftig eftersmak av O.G.S fiasko vår efter att man slog ut PSG i Champions League.
Luke Shaw drog återigen på sig en skada och på vänsterbacks fronten så finns det ingen värdig ersättare i truppen.

Jag väljer att starta lördagen med ett saftigt skrällspel. Under de fem senaste matcherna så har detta mötet slutat med tre oavgjorda resultat och jag väljer att köra vidare på det spåret. Låg insats!

Rakt X spelas till 3.45 – 1 unit investeras.

Chelsea – Sheffield United 16.00

Två lag med 4 inspelade poäng vardera. Självklart en klart mycket bättre poängskörd för bortalaget än för hemmalaget. Frank Lampards Chelsea såg bättre ut senaste mot Norwich trots att man släppte in två mål. Idag ska proppen ur och det kommer bli full fart framåt från hemmalaget. Ett odds på 1.38 på hemmavinst är ingenting som lockar, handicap spelet till 2.05 känns helt klart okej, men med tanke på Sheffields starka inledning så väljer jag att avvakta helt från vinnarmarknaden och istället rikta blickarna mot hörnmarknaden.

Chelseas hörnstatistik första 3.
5-3 mot Man Utd.
4-5 mot Leicester
8-1 mot Norwich
Ett snitt på 5.67 hörnor för och 3 emot.

Sheffields hörnstatistik första 3.
4-3 mot Bournemouth
8-4 mot Crystal Palace
7-4 mot Leicester
Ett snitt på 6.33 hörnor för och 3.67 emot.

Med tanke på den statistiken i ryggen så ser jag ett mycket fint värde i handicap spelet på bortalaget.
Sheffield United +5 hörnor spelas klickas hem till 1.46 i odds.

Leicester – Bournemouth 16.00 

Brendan Rogers Leicester har en vinst och två oavgjorda resultat än så länge och det mot klart kvalificerat motstånd, dels mot Chelsea och mot Wolves. Gästande Bournemouth har spelat in en vinst, en oavgjort och en förlust. Förlusten kom senast mot Manchester City och där är det väll inte mycket att säga om. Med en Howes offensiva filosofi straffas man allt som ofta i mötena mot dem stora lagen. Men när man nu ställer två lag från mitten skiktet av tabellen mot varandra med kvaliteterna i offensiven så tror jag det kan rassla rejält i de båda målen.

Leicester har blivit av med Maquire, men har tagit någon större skada av det än så länge. Man släppte in mål i veckan mot Newcastle och även i senaste ligamatchen mot Sheffield som har en klart blekare offensiv än dagens motstånd. Spelare som Callum Wilson, King, Fraser och Harry Wilson ger en målchans garanti oavsett vilket lag som står på motsatt sida. Gästerna har hittills gjort mål i samtliga ligamatcher och jag tror att det fortsätter även i detta mötet.

Mitt spel blir Bournemouth över 0.5 mål till 1.43 gånger pengarna och blir det andra valet till dagens 16.00 dubbel.
Total odds på detta spel blir 2.10 och 2 units investeras.

Rygga på egen risk och spela endast för pengar ni har råd att förlora!
/RoBets