Kvällens CL-dubbel, sen avspark 1/10

I vanlig ordning så bjuds vi på hela 8 matcher per matchdag under Champions League gruppspelet. 2 matcher med avspark 18.55 och 6 matcher vid 21.00. Två speltips är publicerade i mitt tidigare inlägg inför de tidiga matcherna och nu är det dags för en dubbel som känns högintressant i mina ögon. 2.53 är oddset.

Juventus – Bayer Leverkusen 21.00

Juventus var ytterst nära att hämta hem fullpott i premiären borta mot Atletico Madrid efter att ha gjort både 1 och 2-0 i andra halvleken. Men ett tungt Atletico steppade upp i slutet och lyckades i slutminutrarna kvittera och delad pott var ett klart rättvist resultat. Ikväll gästar man av Bundesligas 6e placerade Bayer Leverkusen.

”Juve” har som alla vet prenumererat på Scudetton under de senaste decenniet och hungern efter den efterlängtade Champions League titeln är enorm. Man har inte vunnit finalen sedan 1996 och nu, med Christiano Ronaldo i spetsen så är det lite ”nu eller aldrig” som gäller. I alla fall under de närmsta åren.

Bayern Leverkusen inledde gruppspelet med en tung förlust hemma mot Lokomotiv Moskva, ett resultat som just nu gör de till favoriter att hamna sist i gruppen och missa all form av europa spel till våren. Man har två vinster med sig in i kvällens match, men visst är det skillnad att möta ett Union Berlin och Augsburg gentemot att åka ner till Turin. Klasskillnaden mellan dessa lagen är tydlig och jag tror att ett hungrigt Juventus kommer att kontrollera matchen relativt enkelt.

Manchester City – Dinamo Zagreb 21.00

Manchester City förlorade som tidigare nämnt hemma mot nykomlingen Norwich för ett par veckor sedan, men sedan dess så har Peps segermaskin ångat på. 4 vinster, 17 gjorda mål och endast 1 insläppt. Manchester City och truppbredd är en liknelse som vi alla kan skriva under på. Men just för tillfället så genomgår man en mindre försvarskris när både förstavalet Laporte och andravalet Stones är långtidsskadade. Även Kevin De Bruyne och Leroy Sane saknas inför kvällens match och dessa avräck ligger till grund för kvällens spel.

Manchester city, skott på mål statistik under säsongens inledande tävlingsmatcher.

9-8 vs Everton, PL
5-2 vs Preston, EFL
11-4 vs Watford, PL (8-0 seger)
5-1 vs Shakhtar, CL
8-3 vs Norwich, PL
6-2 vs Brighton, PL
5-7 vs Bournemouth, PL
10-2 vs Tottenham, PL
9-3 vs West Ham, PL

Dinamo Zagreb har under deras 5 senaste matcher (Ligan + CL) snittat 8.4 skott på mål och med tankte på Citys avbräck i försvaret så ser jag inget som talar emot att Kroaterna ska lyckas få 2-3 skott på mål ikväll.

Kvällens CL dubbel, 21.00 –

Juventus -0.5 (Asian handicap) / Rak vinst – 1.59
Dinamo Zagreb +7.5 Skott på mål. (spelet sitter om city får exakt 7 eller färre skott på mål) – 1.58

Totalt odds 2.53
Insats 1 Unit.

Rygga på egen risk och spela endast för pengar ni har råd att förlora!
/RoBets