Fotbollsfredag i Irland

Då var det fredag igen och solen skiner idag också, men nu med något behagligare temperatur än vad vi är vana vid från den här sommaren.

Dagens spelutbud är kanske inte det roligaste, men ett gott tecken är att engelska The Championship gör seriepremiär med en match ikväll.

  • Reading vs Derby

Om jag ska peka ut en vinnare där så får Derby förtroendet, men något spel blir det icke från min sida.

Istället väljer jag att fokusera på den irländska fotbollen där vi har fyra matcher att se fram emot.

  • Bohemians vs Limerick
  • Derry City vs Sligo Rovers
  • St. Patricks vs Bray
  • Waterford vs Cork City

Matchen jag valt ut är den första i listan ovan och ni som känner mig vet att jag är svag för hörnor, på gott och ont. Vissa gånger sitter de bekvämt, andra gånger gör de det inte – men det är så med betting.

Motgångar blir till framgångar och framgångar blir till motgångar, så håller det på – fram och tillbaka…

Hur som helst, efter att ha nördat ner mig i lite statistik och efter att ha konstaterat att det är två lag som behöver vinna för att inte riskera negativt kval så väljer jag att tro på hörnor i överflöd.

Det är en chansning, något annat är svårt att påstå, men känslan är god och den väljer jag att lita på men rekommendationen är att hålla insatserna låga trots att oddset känns lite väl högt sett till Bohemians hörnstatistik.

SPORTODDS – KLICKA HÄR

Lycka till om ni hoppar på spelet och trevlig helg!

@Soffcoachen