Låt nedräkningen börja!

Som fotbollsälskare är det en efterlängtad vecka vi kliver in i idag. På fredag gör Premier League säsongspremiär och med den ligan åter i tablån är det snudd på strålande tider, härliga tider – men där är vi inte än. Det finns fler ligor att se fram emot runt om i Europa och när samtliga toppligor är igång, ja då snackar vi strålande tider, härliga tider på allvar.

Fram till helgen då, vad sysselsätter vi oss med då? För egen del kommer det bli mycket fotboll-tugg som sig bör då veckan erbjuder en hel del intressanta matcher från ligor som Allsvenskan och Superettan, men även Champions League-kval med Malmö FF och därefter lite Europa League-kval, tyvärr utan svenskt deltagande numera, och sen är fredagen här.

Då har vi Allsvenskan, League 1 och Premier League att se fram emot – allt detta på en och samma dag.
– Fredag, härliga fredag!

När väl fredagen är kommen, ja då står helgen runt hörnet och det som vi så länge har längtat efter rullar liksom bara på.

Premier League erbjuder sex matcher under lördagen och för den som gillar fransk fotboll har vi lika många från Ligue 1 – och dessutom två från Allsvenskan plus tre från Superettan.

Sportodds – klicka här

Som ni hör går vi en strålande vecka till mötes och min rekommendation är att hänga med här i bloggen för innehållet här kommer expandera och för er som gillar fotboll lika mycket som undertecknad kommer det finnas gott om texter och uppdateringar att ta del av.

Tack för att ni tog er tid och på återseende!

@Soffcoachen