Tankar inför kvällens matcher

Vi bjuds på fotboll från både Allsvenskan och Superettan under måndagskvällen och utbudet i sin helhet från de nyss nämnda ligorna ser ut som lyder.

  • ALLSVENSKAN

Elfsborg vs Östersund
Sundsvall vs IFK Norrköping

  • SUPERETTAN

GAIS vs Brage
Värnamo vs Landskrona

Min magkänsla är att vi kan komma att bjudas på majoriteten bortasegrar här ikväll och vill det sig väl kan det bli en rolig kväll då oddsen på lagen som gästar respektive arena är helt klart spelbara.


BETTA PÅ ALLSVENSKAN


BETTA PÅ SUPERETTAN   
Som ni ser är så gott som samtliga hemmalag favoriter även om det är knappt i vissa fall, men jag vill lyfta en varande finger för Brage som jag redan rekat tidigare idag hos Bettingstugan (läs reken här).

GAIS är i mina ögon lite väl stora favoriter och även om Brage tappat spelare under sommarfönstret så tror jag inte att de faller som ett korthus, åtminstone inte mot GAIS som kommer från en svag insats mot Frej.

Även Landskrona har en fin segerchans ikväll, liksom Östersund i deras möte med Borås och att IFK Norrköping reser hem från Sundsvall med full pott känns väl högst troligt?

Om jag skulle plocka ett spel per match, vilket jag tänker göra här och nu, så skulle min kupong för ikväll se ut som följer.

Lägger ni alla fyra spel ihop får ni ett total odds på @7.99.

Lycka till med kvällens spel och tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen