Ett dreamteam ala Soffcoachen

Igår kunde ni läsa om mina långtidsspel inför Premier League-premiären och imorgon är vi där – 21:00 är säsongens första Premier League-match igång och som vi längtar, eller hur?

Det gör åtminstone jag och precis som jag skrev igår så är det en galet efterlängtad dag vi har framför oss och jag ser verkligen fram emot att få följa den här säsongen här med er.

*****

Innan bollen är i rullning på Old Trafford vill jag slå ett slag för att ni ska ta er tid att gå med i Fantasy Premier League med oss på Bethard.

Att få plocka ihop ett lag med spelare man tror på, eller helt enkelt bara är svag för är en tillfredsställning för alla fotbollsälskare, men att få göra det helt gratis och dessutom ha chans att kamma hem lite extra stålar är väl inte fy skam?

Jag har naturligtvis satt ihop mitt lag och jag tycker absolut att du ska göra det samma.

  • SOFFCOACHENS MANNAR

Att anfall är bästa försvar känner ni igen, så att få ihop så många tänkbara producerande spelare som möjligt var min plan när det här laget snickrades ihop. Nu återstår det bara att se hur det blir med produktionen och visar herrarna prov på dålig form, ja då åker de ut med huvudet före.

Vad säger ni?
Själv tror jag på fullständig succé.

KLICKA HÄR FÖR ATT DELTA I FANTASY PREMIER LEAGUE

Tack för att ni tog er tid och på återseende.

@Soffcoachen