KÄMPA MFF

Tisdagar betyder Champions League-fotboll och den här tisdagen är inget undantag. Än så länge är vi bara i kvalet till turneringen, men det är inte så bara – speciellt inte då vi har ett svensklag att följa.

Malmö FF har chans på avancemang efter 1-1 senast, men tack vare det resultat måste det göras mål av skåningarna här i kväll och med tanke på ungrarnas resultat i dubbelmötet mot bulgariska Ludogorets så är det ingen enkel uppgift som väntar Uwe Röslers MFF.

Vidi spelade 0-0 i Bulgarien och vann sedan hemmamötet med 1-0. Detta i en match där de slog i större underläge än vad de gör mot MFF, om än marginellt, men ändå. Trots detta är vi många som är optimistiska inför kvällens match och självklart hoppas vi och tror att MFF löser det här.

Oddsen på att MFF avancerar har höjts något sedan den här tweeten postades och i skrivandets stund ser de ut så här.

Jag har sagt det tidigare under CL-kvalet och jag säger det igen:
– I kväll håller vi på MFF – för svensk fotbolls skull.

Att Malmö löser ett avancemang är värt en tv-peng och de positiva nyheterna för MFF’s del är att Carlos Strandberg, Behrang Safari och Rasmus Bengtsson av allt att döma verkar vara spelklara igen, men det negativa är gräsmattan som verkar vara allt annat än bra…

20:00 är det avspark. Jag håller tummar och tår för att det går vägen.

BETTA PÅ CHAMPIONS LEAGUE-KVALET

Tack för att ni tog er tid. 

@Soffcoachen