Zidane till United? Ja tack!

Jag är lite av ett United-fan, det stickar jag inte under stolen med och att redan igår kväll mötas av nyhetsrapporteringar krig Zinedine Zidanes vision om att ersätta ”The Special One” gjorde mig lycklig.

Mourinho entré i United var det första livstecknet på att något stort skulle hända sedan Sir Alex tackade för sig, men resultatet har inte riktigt gått som planerat och frågan är om det inte är dags för något nytt igen?

Jag är villig att tro det och även om Zidanes CV som tränare är kort så är det en vinnare som anställs av den klubben som lyckas roffa åt sig fransmannens signatur. Vi skulle kunna beskriva honom lite som en nyare variant av ’Mou’, fast en lite mer modern sådan.

Min känsla är att Mourinho har grävt sin egen grav i det uppdrag han har just nu efter att ha ägnat sig en hel del åt att skrika efter nyförvärv, men ser vi till truppen han har så nyttjar han den tveksamt.

Att en så fin och bra spelare som Anthony Martial knappast får spela är tragiskt.
Att Juan Mata inte är sitt forna jag beror lite på åldern stiger, men också för att han får knepiga uppdrag.
Att Marcus Rashford tar för sig är underbart, men det är inte Mourinhos förtjänst.

Jag ser gärna att det blir ett skifte här och ber till högre makter för att vi snart kan läsa rubriker som bekräftar tränarbytet.

Då kan det bli en rolig United-säsong – trots allt.

Tack för att ni tog er tid.

@soffcoachen