Ge mig helg nu!

Till helgen händer det grejer. Då har vi Premier League igen, då har vi La Liga igen, då har vi Serie A igen – och vi har dessutom våra inhemska serier i Superettan och Allsvenskan aktiva. Som ni hör är det en helg som heter duga som väntar och för en fotbollsälskare är det här det jag brukar kalla för strålande tider, härliga tider på hög nivå.

Helgen börjar redan i morgon för vissa och då med smygstart av La Liga som har två matcher på spelschemat under kvällen, men också fransk fotboll från Ligue 1 ihop med matcher från både Superettan och Allsvenskan så den som gillar fotboll behöver inte vänta särskilt länge för att underhållningen ska komma igång.

I väntan på morgondagen har vi en hel drös med Europa League-matcher på dagens meny och visst finns det några matcher som är bättre än andra, men tyvärr utan svensk lag involverade och då blir intresset sakta men säkert svalare och svalare tills själva huvudturneringen drar igång för då är det lite roligare lag involverade.

En match som jag tror kan bli händelserik av de som spelas i kväll hittar vi i Basel där schweizarna ska vara bra nog att avancera efter 1-0-segern i Holland senast.

Oddsen på en ny Basel-seger är helt ok i skrivandets stund och i väntan på helgens godbitar är detta en bra start.

BETTA PÅ EUROPA LEAGUE-KVALET 

Lycka till vid rygg och tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen