Inför Serie A med Soffcoachen

Serie A drar igång till helgen och det är med varm hand som jag välkomnar den här ligan tillbaka i spelutbudet. Med nyförvärv som Cristiano Ronaldo till Juventus och Robin Olsen till Roma för att nämna några så känns ligan lite hetare än vanligt och visst gör det skillnad när vi har svenska klasspelare på plats, inget snack om den saken.

Jag har enligt tradition här på Bethard synat marknaden på långtidsspel och väljer att plocka ut några specialspel som jag delar med er här i bloggen.

Först ut…

  • Vinnare av Serie A

Juventus har i överlägsen stil den bredaste truppen och ska naturligtvis vara favoriter till att vinna ligan, allt annat hade varit tjänstefel av vilket spelbolag som helst.

Juve vinner ligan och kanske till och med Champions League?
Mer om det vid ett annat tillfälle.

  • Vinnare av skytteligan

Faller för favoriten även här. Känslan är att Juve kommer ösa in mål och då jag tror att CR7 vill visa sig från sin bästa sida under sin första säsong i Serie A kan målen komma att trilla in på löpande band.

@ 1.60 är inget superodds, men helt okej.

  • Att hamna topp 4

Inter är i mångas ögon den största utmanaren till Juve om ligasegern. Jag håller med om det och finner det glasklart att de hamnar blad de fyra främsta.

Som utmanare har vi Milan som kan bli något av en överraskning, men om det håller hela vägen till att sluta framför konkurrenter som Napoli, Inter, Roma och naturligtvis Juve återstår att se.

@ 2.00 är värt en liten slant för nöjets skull.

BETTA PÅ SERIE A HÄR

Det var mina idéer kring tänkbara långtidsspel.
Finner ni värde i något av spelen så lycka till vid rygg och tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen