Ny kampanj: #MourinhoOUT

Det blev förlust för United borta mot Brighton igår och detta med 3-2 som slutresultat. Faktum är att United lyckades snygga till siffrorna så sent som i den 95’e matchminuten och detta efter ett nytt straffmål från ryktenas man i form av Paul Pogba.

Samtidigt som lokalrivalen Manchester City fullkomligt krossade Huddersfield med 6-1 och därmed tog säsongens andra raka trea efter 2-0-segern borta mot Arsenal förra helgen.

Jag var inte sen med att dra igång en ”twitterkampanj” med hashtagen #MourinhoOUT då detta tweetades ut redan efter Brightons 2-0-mål efter knappa halvtimmen på Amex Stadium igår.

Om jag var ensam om det? Nej, knappast.

Vi är mer än många United-supportrar där ute som tappat förtroendet för ”The Special One”. Även om jag måste erkänna att jag var lycklig när han kritade på, så lär jag bli än lyckligare när han försvinner. Det är lite så läget är just nu och det beror egentligen bara på en sak – huvudpersonen själv.

Man får gnälla som tränare, man får tycka och tänka, men man får också ta ansvar.

Mourinho gör enbart det förstnämnda, men han tar inte något ansvar och där brister mitt förtroende för honom som fortsatt United-tränare.

#MourinhoOUT – eller #MouOUT om ni så vill, men ut ska han och helst nu för säsongen går oroväckande fort när den väl är igång.

Tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen