Bundesliga-premiär!

Bundesliga gör premiär i kväll och först ut är mötet mellan Bayern München och Hoffenheim på Allianz Arena. Hemmalaget kliver in i den här säsongen som regerande mästare för sjätte året i rad och det mesta talar väl för att de kliver ur den som mästare på nytt.

Bayern har en högre lägsta nivå än konkurrenterna i ligan så det är nästan lekfullt lätt för deras del att roffa åt sig titeln som ligamästare.

I fjol förlorade de en enda match hemma på Allianz Arena och det var i slutet av säsongen mot Stuttgart som gick för en fjärdeplats och då var ligatiteln redan säkrad.

Hoffenheim då? De slutade tvåa, sju poäng bakom Bayern – men trots detta så är det odds som vittnar om kattens lek med råttan här i kväll och med tanke på hur starka Bayern ändå är, speciellt hemma, så är det förståeligt.

Bayern förlorade som sagt en hemmamatch i fjol, de spelade oavgjort i två och resterande 14 var rena trepoängare och detta med en total målskillnad på 56-15.

Jag köper att Bayern står i odds under 1.20 i en hemmapremiär trots en kanske något tuffare motståndare än vad oddsen vill göra sken av, men spelvärdet där existerar inte.

Istället väljer jag att testa hörnmarknaden då jag tror på en hörnsnål match här så finner jag det här spelet intressant.

Inget av lagen att nå sju hörnor alltså – det plockas till 1.86 och vill ni rygga så gör ni det här.

Tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen