Favorit i repris: #MouOUT

Manchester United föll hemma mot Tottenham och detta efter 0-0 i halvtid och 0-3 sista 45 alltså. När Tottenham gjorde sitt tredje mål så var det en hel drös med hemmafans som reste sig upp och lämnade Old Trafford i förtid och jag inte direkt påstå att jag är förvånad över reaktionen, snarare tvärtom.

Efter matchen så går ”The Special One” på presskonferens och talar om för den engelska presskåren att han minsann har tre Premier Leauge-titlar och att det är fler än någon annan tränare i hela ligan.

Wow…

Visst, Mourinho förtjänar respekt då han trots allt vunnit en del, men just nu gräver han sin egen grav och jag har väldigt svårt att se honom fortsätta sitt uppdrag som United-tränare så speciellt länge till.

Ligan är snart körd och då finns bara Champions League kvar av värde – riktigt värde alltså. Ska United gå långt där så krävs det en drastisk förändring för under nuvarande ledare kommer det gå käpprätt åt helvete och ännu en säsong går förstörd på grund.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: #MouOUT.

@Soffcoachen