Äntligen helg!

Då var det fredag igen. Tiden går fort när man har roligt, men för egen del tycker att den går fort mest hela tiden. Kanske tyder det på att jag har roligt hela tiden? Fast det har jag inte, även om jag vill tro det. Jag delar med mig av hel del speltips och vissa gånger går det bra, andra gånger går det åt helvete.

Igår gick det mer åt det sistnämnda. Jag bjöd på en kupong med en drös målskyttar från gårdagens SHL-omgång men det ville sig inget vidare, tyvärr.

Nya tag – redan till helgen.

****

Här och nu ska jag ge er de spel jag rekommenderar över helgen och för en gång skull väljer jag att vara tidigt ute. Vanligtvis lägger jag inte spelen så långt i förväg, men då det är en hel del aktiviteter bokade på hemmaplan den här helgen så tar vi och får detta överstökat här och nu.

Först ut…

  • Galatasaray vs Erzurum Buyuksehir

– Galatasaray är kraftiga favoriter här och ska så också vara. Det är toppen mot botten som gäller och även om gästerna varit hyggligt svåra att få hål på så tror jag att ett topplag av Galatasarays kaliber löser det här tämligen enkelt. 2-0 / 3-0? Ja, mycket möjligt.

-1,5 på hemmalaget är inget dumt spel i mina ögon.

Sen hoppar vi till lördagsliret…

  • Sirius vs IFK Norrköping

– Sirius går tungt och har bara spelat in två poäng av 15 möjliga sett till de fem senaste i Allsvenskan. Peking däremot, de går som tåget och står på 13 av 15 möjliga i samma formtabell. Senast var det självaste Malmö FF som fick stångas med formstarka Peking och där och då vann Norrköping med 3-1. Något säger mig att det blir målrikt på nytt…

Över 3 betyder insatsen åter vid ett utfall på exakt tre och det ser jag värde i till det här oddset.

Sist men inte minst, söndagsliret…

  • Norrby IF vs Halmstad BK

– Norrby vann vårmötet mellan de här båda, då på Örjans Vall med 2-0. Nu är det dock ett HBK som jagar tredjeplatsen och därmed en kvalplats till Allsvenskan. Norrby har gått bra på slutet med tre raka segrar där över 2,5 mål passerats i samtliga. Jag räknar med nytt målkalas när Norrby sparkar boll.

Tre mål i en fotbollsmatch är kanske inte målkalas i den bemärkelsen, men till det här oddset är det taget.

****

Det är mina helgspel det. Finner ni samma värde som jag gjort så önskar jag er lycka till vid rygg och med det sagt får ni ha en riktigt go helg.

****

Tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen