CL-kväll med Lyon & United

Då var det tisdag igen vilket betyder att Champions League är tillbaka och under kvällen ska åtta matcher genomföras. Två med avspark 18:55 och resterande sex drar igång klockan 21:00.

Utbudet i sin helhet:

Den match jag fokuserar lite extra på hittar vi på Old Trafford. En minst sagt pressad José Mourinho och hans United ställs mot Valencia. Lek med tanken att Valencia går och vinner här, då är nog #MourinhoOut en twitter-trend nära dig, i alla fall om du bevakar fotboll.

Chansen att det händer? Liten, men den finns där – absolut.

Man United är inte i form och med tanke på hur det såg ut mot West Ham senast så ska det bli mycket intressant att se hur de tar sig an den här matchen. På hemmaplan bör tre poäng spelas in då Valencia är ett lag som mycket väl kan snuva dem på andraplatsen i en relativt jämn grupp ändå.

****

Andra höjdpunkter:

Hoffenhein vs Manchester City
– Hur studsar City tillbaka i CL-spelet efter fiaskot mot Lyon senast? Oddsen på City är lite väl låga, men det är de alltid numera.

Lyon vs Shakthar Donetsk
– Hur bra är inte Lyon då? Seger på Etiihad senast, förvisso bara 1-1 i ligan hemma mot Nantes däremellan, men ändå. Det här tror jag fransmännen tar.

****

Det finns så klart mera, mycket mera – men jag nöjer mig med de här godbitarna för min del och återkommer ev. senare om jag hittar något intressant i spelväg, men till dess är 1.95 på Lyon ett bra spel här och nu.

****

Lycka till med kvällens spel och tack för att nig tar er tid.

@Soffcoachen