Vilken vecka – nu tar vi helg!

Den här veckan börjar sakta men säkert att lida mot sitt slut. För egen del så har det varit en smått fantastisk vecka med ett par lyckade spel och höjdpunkten var att se Djurgårn Hockey spela hem tre poäng i Kinnarps Arena igår. 3-1 borta mot HV smakade mumma.

Nu ser jag fram emot en helg som kan bli smått fantastisk den också då sportutbudet som sig bör vid den här tiden på året är nästintill fantastiskt.

*****

Lördagen bjuder på bland annat sex Premier League-matcher, fem Ligue 1-matcher, tre Serie A-matcher, fyra La Liga-matcher, två Allsvenska matcher och fem Bundesliga-matcher.
Sen har vi lite hockey på det med såväl KHL som SHL och även NHL med bland annat New Jersey Devils vs Edmonton i Scandinavium.

Söndag är inte mycket sämre. Premier League bjuder på tre matcher, Ligue 1 på fyra, Serie A på sex, La Liga på fem och charmiga Allsvenskan på fyra nya.

Matchen som sticker ut lite extra är toppmötet från Premier League där Liverpool gästas av Manchester City. Frågan är hur Liverpool studsar tillbaka efter CL-förlusten mot Napoli tidigare i veckan? Värde på City? Ja, jag tycker det… X2 kanske?

****

För egen del är det lite extra fokus på handboll till helgen. Mitt kära IFK Skövde har öppnat Handbollsligan galant och på söndag kommer Guif på besök. Det är en match Skövde bör vinna och oddsen på en hemmaseger med marginal ser bra ut.

****

Lycka till med helgens spel och tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen