Kan en betydelselös match bli rolig?

Superettan rullar vidare under tisdagskvällen med en match från Gamla Ullevi där Örgryte IS gästas av Degerfors. Det här blir en match mellan två lag som inte spelar för något annat än sin heder och jag ställer frågan om en betydelselös match kan bli rolig?

Får jag svara själv så är svaret ja, jag tror faktiskt att den kan det.

Örgryte har rent formmässigt presterat bra på slutet och då har de ändå haft en vetskap om att säsongen är körd sen länge. Ser vi till de fem senaste så är ÖIS tabellfyra i form-tabellen och detta med tio poäng och 9-5 i målskillnad.

Degerfors då? De går inte urdåligt även om de inte går riktigt lika bra som ÖIS. Sex poäng på de fem senaste varav tre är kryss, en seger och en förlust och för deras del med 6-6 i målskillnad i samma formtabell.

Som ni hör är det två lag som ångar på i sitt eget tempo och här handlar det om att göra jobbet, omgång efter omgång. Därför tror jag att kvällens match på Gamla Ullevi faktiskt kan bli en rätt så rolig match även om det inte är livsviktiga poäng på spel.

Speltipset från den här matchen hämtas från hörnmarknaden. ÖIS är ruggigt hörnstarka och Degerfors kan absolut skapa hörnor de också. Att det rasslar till i antalet hörnor redan under matchens första halva är en rolig tv-peng med någorlunda värde.

Över 5 betyder att insatsen återbetalas vid ett utfall på exakt fem.

****

Det finns också CHL och KHL att se fram emot i annat annars ganska tråkigt spelutbud.

Jag nöjer mig dock med fotbollen. Lycka till med kvällens spel och tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen