Vem överlever längst?

Sent igår kväll publicerade Göteborgs-Posten en artikel där de avslöjade att IFK Göteborg skulle göra sig av med huvudtränaren Poya Asbaghi.

Han skulle helt enkelt få sparken och ersättarna var redan klara då de fanns inom föreningen.

Så här såg det ut:

Idag då, vad hände?

Poya tränade laget precis som vanligt och efter träningspasset på Kamratgården var det en samlad presskår som fick lyssna på hur den så kallade ”bluffmakaren” (signerat Aftonbladets Robert Laul) mötte uppståndelsen som det blivit på grund av ett minst sagt dåligt avslöjande.

Han har inte fått sparken.
Inte nu, eller åtminstone inte än och förhoppningsvis inte alls om det vill sig väl för den gode Poya.

Som den goda medmänniska jag är lider jag med Poya som fått svara på den här sörjan inför spelare, kamrater och familj – det borde han ha sluppit.

****

Dock är det bara inte Poya som har det jobbigt. Även en stortränare som José Mourinho har det minst sagt hett om öronen och detta trots vändningen hemma mot Newcastle senast.

0-2-underläge på Old Trafford vändes till 3-2 och efter det var vi nog hyggligt överens om att José skulle få det lite lugnare, åtminstone tillfälligt.

Aj, aj, aj – så fel vi hade, eller jag.

Spelarna i United uppges ha ledsnat. Det här liksom Poya-gate bara ett rykte, men med tanke på vilken genomslagskraft ett mediapåslag har i modern tid så är frågan hur länge det dröjer innan någon av de här herrarna får tacka för sig från sina respektive uppdrag.

****

Vem överlever längst?
Tuggar gärna vidare i ämnet på Twitter.

@Soffcoachen