Sorry Janne, men ryssarna blir för svåra

UEFA Nations League är tillbaka i spelutbudet. Kvart i tio ikväll är det avspark på Kaliningrad Stadium i Ryssland där Sverige gästar och tankarna inför matchen är såklart optimistiska då man alltid hoppas på seger för blågult, men den här gången tror jag att det blir för svårt.

Ryssland är bra. Enligt landslagsscouten Roger Sandberg är de till och med snäppet vassare nu än vad de var under VM i somras.
Då var de värdnation och många var vi som trodde att succén berodde på att de hade fördelen av ett hemma-VM, men de fortsätter vara bra så det berodde inte enbart på det.

Så enkelt är det inte utan vi får nog vänja oss vid att Ryssland är bra och jag är villig att påstå att de är bättre än Sverige just nu så med odds över dubbelt på ryssarna här är det ett spel värt att vara med på, även om det såklart tar emot.

Som sidospel lägger jag även ett andra och sista spel på den här matchen. Jag tror att Ryssland i kraft av hemmaplan öppnar starkt och att de gör matchens första mål är taget.

Det är mina spel på matchen, men då jag fortfarande hoppas på svensk seger hålls insatserna nere för om vi skulle lyckas skrälla här får det inte svida allt för mycket i plånboken.

****

Lycka till med kvällens spel och tack för att ni tog er tid.

@Soffcoachen