Fredagsliren

Då var det fredag igen. Äntligen fredag, underbara fredag! Jag älskar fredagar, så enkelt är det bara.

Ser vi till vad den här fredagskvällen har att erbjuda rent sportmässigt så är det mycket som är sevärt tycker jag.

Vi börjar med UEFA Nations League som bland annat bjuder på följande godbitar kvällen till ära.

Ni som hänger med på Twitter kanske redan har sett min rek på Österrike -2,5 hörnor ikväll. När det spelet plockades fick vi 1.83 gånger såsen. Nu står samma spel i 1.80 och jag tycker värdet finns kvar så passa på att rygga om ni är lika optimistiska som undertecknad.

****

Det är inte bara fotboll på menyn. Ser vi till hockeyns värld så finns det KHL-matcher att se fram emot, men också härliga HockeyAllsvenskan som radar upp inte mindre än sex matcher med nedsläpp 19:00.

Jag tror att Modo Hockey tar en rätt så trygg seger hemma mot Västervik. Anledningen är att de har ett gott målfacit i kraft av hemmais då de besegrat Tingsryd med 4-3, Leksand med 4-1 och Almtuna med 4-3. Det är tre hemmamatcher det, samtliga segrar och med fyra gjorda mål framåt.

Att det blir fjärde raka trepoängaren med minimum fyra gjorda mål är till pangoddset 2.40 ihop med -1 till 1.78 är inga dumma spel i mina ögon.

****

Helgen har mycket mer att erbjuda men mer om den får ni på Twitter så småningom.

Glöm inte att hoppa på Österrike och hörnor innan oddset är kört i botten. Jag tror starkt på en rätt klar hemmadominans.

****

Tack för att ni tog er tid och lycka till med helgens spel.

@Soffcoachen