Härlig lördag!

Lördagens sportutbud är gigantiskt och för oss sportälskare är det bara att tacka och ta emot. Landslagsuppehållet var tjusigt på sitt sätt, men degens matcher är desto tjusigare och vi är redan igång med dagens första finfina match i Allsvenskan där Malmö FF gästas av Hammarby. 

I skrivandets stund har vi bara hunnit ett par minuter in i matchen, men av starten att döma känns det som en rätt intressant match. Hur den slutar? Jag tror nog att MFF vinner, men det lär inte bli superlätt. 

****

Strax ska jag zappa över till stormatchen från Premier League. Vi har Chelsea vs Manchester United framför oss och den matchen vill jag verkligen inte missa. Mourinho återvänder och kanske har vi tur nog att lämna med poäng? Jag är optimistisk å Uniteds vägnar och hoppas verkligen på poäng, men likt det allsvenska toppmötet så lär det inte bli lätt, men det tror jag inte det blir för Chelsea heller…

United är luriga i de stora matcherna, hoppas jag i alla fall, men kanske är jag lite väl optimistisk? Vi får se. 

*****

Mer lördagsgodis: 

Frölunda vs HV 71
– HV kommer från en fin seger i derbyt mot Växjö. Följer de upp den med en ny trea mot et svajigt Frölunda? 

Färjestad vs Djurgården 
– Färjestad har vaknat vad det verkar, men Djurgården har varit vakna länge. Det här mötet lär bli sevärt och jag tror på mål i överflöd. 4-3/3-4? Säkert. 

Barcelona vs Sevilla
– Toppmatch i La Liga. En stökig sådan om jag får som jag vill. Har rekat över 25,5 regelbrott och tror på hemmaseger med typ… 2-1. 

****

Lycka till med dagens spel och stort tack för att ni tittade in. 

@Soffcoachen