Tänk om Blåvitt torskar…

… vem ska få foten då?

Vi inleder veckan direkt med dagens ångestfyllda bottenmöte från Allsvenskan där IFK Göteborg gästar Brommapojkarna. Frågorna inför avspark är många, men visst lär vi bjudas på en ångestfylld match mellan två lag som är livrädda för att förlora? Det känns glasklart.

Och för att besvara frågan i inledningen så är svaret – vet ej. Vi minns tillbaka till soppan som uppstod häromveckan där GP gick ut med uppgifter om att tränaren Poya Asbaghi skulle ha fått sparken. Den nyheten ledde till kaos och till slut var det sportchefen Mats Gren som fick sparken istället.

Nu ska Blåvitt ta sig an Brommapojkarna borta, utan Gren som sportchef och Poya som fortsatt huvudansvarig. Hur det slutar? Omöjligt att svara på i mina ögon då Blåvitt verkligen blandar och ger men då BP gör det samma känns det som det kan gå precis hur som helst.

Jag tror på få mål och ett oavgjort resultat känns inte alls omöjligt, men något spel blir det inte.

****

Superettan bjuder också på dramatik ikväll.

Varberg vs Frej
Värnamo vs Gefle

Samtliga fyra lag är inblandade i bottenstriden men jobbigast är det för Gefle som parkerar som tabelljumbo.

Frej och Varberg är lagen som parkerar precis ovanför kvalstrecket och detta med en ynka poängs marginal på närmast jagande vilket är Jönköping Södra.

Det är alltså dramatiska matcher på menyn ikväll och här snackar vi om livsviktiga poäng på spel.

****

Premier League bjuder också på underhållning. Där har vi formstarka Arsenal som tar sig an Leicester henna på Emirates Stadium.

Jag tror på Arsenal + målrikt så spela ettan kombinerad med över 2,5 – eller rygga mitt regelbrotts spel på gästande Leicester?

****

Ni gör som ni vill såklart, men oavsett val så önskar jag er lycka till med kvällens spel och tackar för visat intresse.

@Soffcoachen